Čím začať?

Profilova fotka
ahojte sme vo faze kupovania pozemku na stavbu rd (bungalov). čítam toto fórum dlhšie ale aj tak som z niektorých postupov jeleň :-S zaujíma ma čím začať. máme vytipovaný pozemok aj projekt. pozemok je momentalne vedeny ako jedna parcela orna poda v extravilane ale jedna sa o novu ulicu v ktorej su uz postavrne domy (cize schvalene v uzemnom plane). tak neviem cim vlastne zacat po zapisani pozemku na nas? situacia so zakreslenim podorysu a potom na stavebny urad alebo ako? a co dalej vynatie alebo najskor vynat a potom na stavebny urad?
Odpovedať
Profilova fotka
Dám Ti - zadarmo - takúto radu: hoď si do googla: "vybavím stavebné povolenie .....(v meste X)... a zobrazí sa Ti zopár kontaktov na ľudí, ktorí si vedia rady a za vopred dohodnutú sumu Ti to všetko vybehajú a aj patrične poradia... 8-)
Odpovedať
alebo chod na SU pod ktory spadate, tam ti povedia co vsetko potrebujes. Rozosles ziadosti, vratia sa ti nazad,nieco vybavis mozno osobne a mas usetrene. No najskor kupte pozemok, potom projekt a moozes zacat vybavovat stavebko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?