Cena za vyrovnanie pozemku

zdravim vas, chcel by som vediet ako mi vyrataju cenu, ked mi budu zrovnavat pozemok? pozemok je velky cez 7 arov a potrebujem odviest asi tak 30-50cm zeminy...myslim, ze by stacila jedna tatra a jeden vecsi bager..unc je asi male na toto..beru to na hodinu alebo od poctu for, ktore odvezu?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj my sme mali aj bager aj tatru od hodiny. no neviem neviem ci 30-50 cm bude jedna tatra, to sme pocitali aj my ze tak na 5 tatroviek po 15 ton a nakoniec ich bolo 13 :)
Odpovedať
@originalx tak ako píše lussinda 2, to veru jedna tatra nebude, podľa mňa takých dobrých 15-20. A počítaj, že pokiaľ sa ti jedna tatra otočí (neviem ako ďaleku budeš tú hlinu vysípať, tak bager bude nevyťažený a zbytočne budeš platiť za hodiny. takže podľa vzdialenosti odvozu.... zober min. 2 tatry
Odpovedať
@lussinda2 @martin85 asi tak suhlasim,mne to robili 6 hodin x 30e za jcb + tatra atd
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx pozri mne do albumu co som dnes pridal foto.. to zdviham pozemok 650m2 cca o 10-12cm, miestami 15cm... a mam tam dnes navozene 11fur x 13-14-15m3 ako vyslo.. a na to este cistu ornicu.. tak neviem ci tvoja jedna tatra bude dost na 1cm :D ... http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/a... ... daj si to prepocitat ak nevies ako sa to pocita , 2x meraj a ....
Odpovedať
dakujem vam za reakcie..ja som nemyslel ze bude to len jedna tatra, ale ze na jednu tatru by sa nakladalo..pocitam ze asi tak 10-20 tatier by to bolo..ak vybavim miesto kam sa to vysype tak by to bolo 500 metrov dalej. preto som chcel vediet ci beru na hodinu alebo inak..lebo kamosovi vyrovnavali minuly rok pozemok UNC a mala vyklapacia avia a ze beru 20€/h a za 4 hodiny prace mu naratali 450€ tak neviem ako to vyratali..
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx tak to dost teda, ja som mala bager za 28 ecok, robil 12 hodin zaplatila som 320 ecok a tatra bola 10 hod a vypytali len 220 ecok, co som bola naozaj prekvapena...ak mas moznost volaj sukromnika, s nim sa vzdy da dohodnut aj na cene, bez papiera.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?