Cena pozemku za m2

Ahojte. Zaujimalo by ma, za aku cenu ste kupili vas pozemok na domcek, za m2. Som zvedava aj na tie, ako sa hovori lukrativne miesta, asi aj s lukrativnou cenou.... My si planujeme dokupit par m2, cena je vazne nehorazna... Dakujem...
Odpovedať
to ale zalezi od lokality. pozemok sa da kupit za 5eur aj za 500eu za m2
Odpovedať
To je dost zbytocna otazka. Kedze nepises kde si, tak za mna v BA a okoli suma medzi 49€ a 1200€ za meter. Povedzme. Ja som kupil v Malinove za 84€. Ber ale do uvahy, ze je ina cena za hektar a ina za dokupenie par metrov. Skratka z tejto informacie neziskas nic.
Odpovedať
nechcem spamovat, ale to Malinovo pisem vlastne preto, ze sa to casto povazuje za dobru lokalitu a este v ramci neho mam vraj "nadstandardnu mikrolokalitu".
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim ze sa to cenovo neda porovnavat v ramci jednotlivych lokalit Slovenska
Odpovedať
@buggy Hmm, velmi dobre viem, co tou otazkou sledujem. SkrAtka cena pozemku za m2. A tiez viem, ze lokalita robi cenu... Takze my sme kupovali v dedinke pri Trnave. Meter za 83 eur. Dokupit par metrov, t.j. ar, v detto cene. Mna "len" zaujimaju cisla a miesto, po pripade region, kde a za kolko. Dakujem
Odpovedať
lokalita macov, 29€ /m2.
Odpovedať
Profilova fotka
@hamonny nejaky prieskum? :-) u nas tiez malinovo, 88 € / m
Odpovedať
@hamonny My priamo v NR - lukratívna vilová štvrť - bežná cena 79-83 € za m2 . My sme vyjednali cenu 75 € za m2 ;-) ... Napr. 3 km od nás v prímestskej oblasti ( býv. záhradkárska časť) sú ceny 39-45 € za m2.
Odpovedať
Profilova fotka
Žilina Bôrik 120-150 €/m2
Odpovedať
Ak ti ide o to ze cena za aku mas kupit pri trnave je vysoka,mali by ta zaujimat iba ceny v TVOJEJ lokalite. Inak ceny pozemkov si mozes mrknut aj na reality.sk
Odpovedať
okres PB 15-30 eur m2 :-N :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@hamonny 27eur/m2 Hviezdoslavov
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@hamonny - my sa pod cenu 100 eur/m2 nedostaneme ani nahodou, a nad cenu 150 eur/m2 nechceme ist. lokalita Trnava ;-) a povedz, preco takyto prieskum?
Odpovedať
Profilova fotka
my 15 eur/m2 Potônske Lúky, teraz 11 eur/m2...
Odpovedať
Profilova fotka
@keisa66 wow, tak take ceny zavidim, to si mozete kupit pozemky aj pre dalsie generacie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tramtadadaaaaaa 1,5 za štvorec :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi78 veru :) pozri je to nejaká pol hodka od bratislavy kde bývame teraz....tak prečo vrážať do pozemku keď to môžme dať do domu...takže super cena, nieje to ďaleko a je tam klud :))))
Odpovedať
@bibi78 nic tym nesledujem, ziadny prieskum ani nic podobne. Skratka len pre zaujimavost. Tiez viem, ze lokalita robi cenu, tqkze sa nevzrusujem, ked niekto zaplati 20 eur za meter ani sa necudujem 100 eur za meter.... Ciste informativne;)
Odpovedať
ja som pred par dnami nasla uuuuplne dokonaly pozemok, v nasej vysnivanej casti BA - dubravke. Nad nim uz lesik, nadherny vyhlad... pozemok cca 850m2. momentalne sice este nie sme financne pripraveni na kupu pozemku, ale zo zvedavosti som napisala do realitky ze aka je cena :-D tusila som ze to bude drahe, ale suma 370 tisic ma odrovnala, v prepocte na meter to vychadza 430E :-D :-N planujeme v tejto casti BA do nejakeho rocika-dvoch pozemok kupit, ale samozrejme, taketo ceny su nad nase moznosti. do ceny 200E za m2 by sme skakali od radosti, a tak do sumy 250 by sme to este prezili. viac uz bude problem, ale ak sa inak nebude dat, budeme musiet zaplatit...
Odpovedať
@anairda dubravku do 250e za meter tazko najdes, ak tak len vedla dialnice.
Odpovedať
Profilova fotka
Pruzina Pri Povazskej Bystrici - 16e aj so vsetkymi sietami.
Odpovedať
@atlaska ale tak vsetko sa da, ked ma clovek stastie, dostatok informacii, a samozrejme vytrvalost - t.j. cloveku to nemoze ponahlat. nam to nesuri, mame pomerne velky 4i byt a na ten spravny pozemok si pockame. svokra kupila teraz pozemok v dubravke, nad ich domom - 200m2 za 14 tisic (cize v prepocte 70E/m2). je to mini pozemok, stavat by sa na tom nedalo, kupili to len preto ze to bolo nad nimi a ziskali zahradku. a casom mozno budu predavat aj dalsi susedia... mame dubravku dobre zmapovanu, aj znamych na miestnom urade, sme teda informovani co sa kde chysta - lokality kde sa dnes stavat neda, ale o 5 rokov by sa mohlo dat. inak nemame problem kupit aj komplikovanejsi pozemok - napr. strmsi, ci mensi... sikovny architekt tam vymysli individualny projekt ktory mozno nakoniec v mnohom predci domy na idealnych pozemkoch. mame radi vyzvy :-) vlastne ani nechceme nic velkeho, uplne bude stacit 400-500m. a tam su ceny nizsie ako pozemkoch s idealnom rozlohou.
Odpovedať
ak ti na 400m dovolia stavat, u nas je UPI min. 600 m2 pozemok. Jasne ze sa da kupit nahoda je blbec, niekto potrebuje rchlo predat tak da nizsiu sumu, tiez nemam dom z katalogu, uplne indivindi projekt, tiez to bola vyzva a dlhe zvazovanie ci do toho ist. @anairda
Odpovedať
@atlaska myslim ze sa da stavat aj na mensom, svokra postavila mini domcek na 200m2. okolo domu maju po kazdej strane len 2m, akurat vpredu maju viac... cize oni mali brutalne vysoku zastavanost, snad aj 60-70%.... neviem ze ci to mala nejak na vynimku alebo co (opytam sa jej) ale aj v okoli su domy ktore su na malych pozemkoch...preto sa teraz tesia ze sa podarilo dokupit dalsich 200m nad nimi a celkovo maju 400m a to uz uplne staci, stacilo by aj nam. a ano, presne ako hovoris, budeme sa snazit najst nieco co predavajuci potrebuje rychlo predat a tak dava za nizsiu cenu... akonahle budeme financne ako tak pripraveni, tak budeme den co den striehnut na ponuky ;-)
Odpovedať
My sme prvy stavali na 298 m2 ale red rokmi,dnes sa da len na 600 a zastavanost 25%.
Odpovedať
Profilova fotka
@anairda jasne, v mestach je uplne ine percento zastavanosti ako na dedinach, kde su stedre pozemky, aj prijatelnejsie ceny a kde je vzdy priestor na nove parcely. tu v Trnave su dokonca domy na mensich pozemkoch, a podla realitakov su prave tie 4 arove pozemky najziadanejsie... ked budete hladat, najdete, chce to len cas, ako pises ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak aktualizujem cenu pozemkov, momentalne zvazujeme sumu 160/m2 v radovej zastavbe... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi78 V akej lokalite?
Odpovedať
Profilova fotka
@mom3 stale Trnava, cast Kopanka
Odpovedať
@bibi78 bibi, to snad nemyslite vazne, a este aj radovka? to sa mi zda prehnane a riadne.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?