Aký typ domu na pozemok

Ahojte poradte nam aky typ bungalovu na pozemok ktory ma rozmer 20 m x 120 m. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ivana2417 Skúste biely ;-)
Odpovedať
Myslela som rozmer domu...
Odpovedať
@ivana2417 no šírka max 16 metrov zo zákona /záleží ešte, ako ďaleko sú susedia a ako majú orientované okná/ a dĺžka predsa tak, ako potrebujete, nie? Či ak sa tu piati dohodneme a povieme Ti 50 metrov, urobíš to tak?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivana2417 Práve preto som napísal hlúposť aby vám došlo že sa hlúpo pýtate. Aj keď na veľkosť domu má vplyv aj veľkosť pozemku je to len jeden z mnohých faktorov a keď nedáte viac informácií táto otázka sa nedá zodpovedať. Ak vážne uvažujete nad stavbou odporučil by som vám nájsť si architekta alebo projektanta a začať takéto veci riešiť s ním.
Odpovedať
@ivana2417 Akýkoľvek dom. Dvadsiatka je tradičná šírka pozemku na Slovensku. Takmer každý projekt z katalógu bude vyhovovať.
Odpovedať
@roboza a jake su tie minimalne odstupy od domu co musis mat od susedov ?
Odpovedať
@ad4m Neviem či je to aktuálne, ale čo si pamätám, tak vonkajší povrch budovy min. 2 metre od hranice pozemku a zároveň min. 7 metrov od najbližšej budovy, ak sú tam okná do obytných miestností (čiže bez okien by to mohlo byť 4 metre) A ešte je tam myslím min. vzdialenosť od okraja cesty (pozemnej komunikácie) 3 metre. Nám ale napríklad na našom SÚ povedali, že v našej obci je tzv uličná čiara 4 metre.
Odpovedať
Je to dostatočne veľký priestor na mnoho typov domov. Záleží od počtu miestností, veľkosti pôdorysu domu, no faktorov je veľa. Net je plný projektov, treba sa poobzerať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?