Aký máte rozmer pozemku?

Profilova fotka
Ahojte, prosim Vas, ake mate velke pozemky? Aky velky pozemok treba na bungalov, aby tam bola este aj pekna zahrada a nebolo to male. Ake mate vy konkretne? Co odporucate? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
600-800 m2 ti staci ak nechces aj bazen a minigolf
Odpovedať
Zlaty stred 700 m2
Odpovedať
záleží na tom, aký veľký bungalov budete mať...
Odpovedať
@katebj ved sama musis vediet aky velky bungalov chcete mat a k tomu aku velku zahradu. To si zrataj a budes mat rozlohu pozemku aky potrebujes... Matematika (logika) zakladnej skoly
Odpovedať
@katebj Máme bungalov 230 m2 a pozemek má 800 m2. Je to akorát, vše potřebné se nám vešlo (2 terasy, bazén, travnatá plocha), na menším už by asi větší bungalov nevypadal dobře. Ale záleží samozřejmě i na tvaru pozemku.
Odpovedať
320m2, 26*12m, bungalov 1087 sa tam zmestil, zeleninu nepestujem, stromky nestrihám, maximálne trávu pokosiť. Som spokojný.
Odpovedať
600m bungalov 110m2,mame aj terasu statie na auto a myslim ze vojde aj bazenik.
Odpovedať
Profilova fotka
@majster1 mna zaujimaju nazory, viem co asi chcem, len ma zaujima, kto aky ma a ake maju skusenosti... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, no bungalov by bol 11 x 14m ... sirka pozemku by bola 20mx 29m... myslite ze staci?
Odpovedať
Profilova fotka
@katebj Podľa mňa v pohode, ale záleží aj od toho, akosi predstavuješ ako ďalšie využitie pozemku?terasa? bazén?záhradka?my máme na malom pozemku 13 x 28 m (351 m2) dom o rozmere 8 x 13 a vyzerá to byť v pohode, terasa sa pekne zmestila a úžitkovú záhradku neplánujeme.
Odpovedať
@katebj podla mna ak si ho dobre umiestnite na pozemku (ak nemate predpisanu"ulicnu ciaru" velmi daleko od cesty, tak aj staci...
Odpovedať
@katebj no ja som toho nazoru, ze najprv treba mat vybraty konkretny pozemok a az nasledne riesit dom. Pri kazdom projekte domu mas potom uvedene kolko arov dom zaberie. V priemere je to cca 1,5 ara. Dalej mas urcenu aj zastavanost. Niektore obce maju vacsiu ine mensiu. Opat, v priemere je to cca 20%, t.j. nemozes si prasknut na pozemok urciteho rozmeru mega barak, ktory zaberie veskeru plochu. No a na zaver, kazdy ma tak velky pozemok na aky ma financie. A nan musi nasledne vpratat vhodny dom. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my máme bungalov užitková plocha 177m2( vrátane terasy), pozemok 566 m2, rozmer 28m x 20,5m. Za domom budeme mať 5m, nalavo 3,2m a napravo 4m.
Odpovedať
@katebj ja myslim ze to je "zbytocna otazka" :-) Moj nazor, moja skusenost... Keby som mala viac penazi,kupim vacsi pozemok.Kedze sme pri kupe pozemku mali "LTT" museli sme kupit mensi ... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?