Aký bude vývoj cien pozemkov v okolí Bratislavy?

Dnes som sa po dlhšom čase pozrel na ceny pozemkov v okolí Bratislavy (smer Šamorín) a bol som celkom prekvapený. Ceny pozemkov išli dosť dole. čo si myslíte aký bude vývoj v najbližšom období?
Odpovedať
Je mozne ze pozemky s minimalnou infrastrukturou a na smery, ktore su zname rannymi zapchami ( vid smer Luzna ) pojdu dole. Mozu to byt "leziaky". Zasietovane pozemky v dedine s dobrou OV a s relativne dobrym pristupom do BA by urcite dole ist nemali Ludia v okoli BA budu vzdy chciet stavat domcek a dost ludi ma aj prostriedky na kupu pozemku. A co sa tyka smeru Samorin, tak su urcite lokality, ktorym sa treba vyhnut ako napriklad neslavne znamy "Novy Hviezdoslavov"
Odpovedať
power7505, ja si myslim ze celkovo smer samorin by som az do vyriesenia dopravnej situacie ( pokial teda pracujes v ba ) vobec neriesila - tam boli vzdy pozemky lacne a myslim ze stale viac ludi si uvedomuje co to je dochadzat s dedin ( uz dunajska luzna je nepriechodna ) mne tym smerom par znamych byva, ti co maju nejaky normalny pracovny cas a k tomu aj deti dost uvazuju nad navratom do bytov v ba ( zial investovali vela do obrovskych domov a teraz to nevedia predat ). Mam znamych byvajucich v samorine - ti maju ale vlastne firmy, ich zeny su doma na materskej a tyto si byvanie tam pochvaluju... cize ak nemusis cestovat tak pozemok tym smerom je pre teba dobra kupa, horsia investicia ( tazko predajne ) suhlasim s prispievatelom nad mnou, ze pozemky smerom devinska ves, zahorska , prip. priame okolie ba tym smerom dole asi neislo a pravdepodobne ani nepojde... tam skor ceny stagnuju a cakaju na svojho kupcu.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ja vediet, zarobim na tom :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
rovnako pozemky od Ahoju, cez Krasnany, Racu smerom na Sv. Jur urcite tak skoro neklesnu
Odpovedať
@power7505 a kde presne klesli tie ceny smer Šamorín?
Odpovedať
Ak nebudete chcieť dochádzať do BA autom - smerom na Šamorín sa treba orientovať na pozemky v blízkosti železničných staníc. Vlak má vždy prednosť, cesta do BA netrvá dlho. Železničná trasa napr. v Kvetoslavove sa upravuje a hovorí sa niečo o tom, že lístok (alebo aj preukaz?) by mal platiť aj na MHD v BA. Neviem o tom viac, lebo dochádzam autom a ešte v Kvetku nebývam. Ak je tu niekto, kto býva v Kvetku a dochádza do BA vlakom, možno dá lepšiu info aj o tom, v akom stave je rekonštrukcia železničnej trate.
Odpovedať
Ja byvam v BA a chodim do Kvetka ;-) prave dnes sprievodca hovoril, ze okolo 8. decembra by uz mali jazdit vlaky, nejaka testovacia prevadzka. ale ten datum berte naozaj len orientacne :-) inak ked vidim rano tie zapchy smerom na BA, ja osobne by som tam nebyvala ani za svet!!! a bude to urcite len horsie a horsie..... ja chodim sice opacnym smerom, ale co pocuvam ludi, teraz co chodia autobusom, tak len z Noveho Mesta do Pod. Biskupic idu 50 minut!!!!! jasne, vlakom to bude menej,ale autom urcite odtial do BA nie!!!!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?