Ako urýchliť odkúpenie pozemku od SPF?

Potrebujem čo najrýchlejšie odkúpiť kus pozemku o SPF, žiadosť tam mám od jesene 2009, kvoli tomu nemôžem začať stavat. Nevie niekto poradit ako to urýchlit?
Odpovedať
no na pozamkovom sa rozhodne nič nehýbe,,moji rodičia nemajú list vlastníctva na pozemok od roku 2002 a môže to trvať ešte 2 roky,,majú všade sakra bordel,,tiež nemňžem začať stavať na ich záhrade,,vytiahol si si z katastra komu to presne patrí,,vlastníci??či len štatny pozemkový fond?
Odpovedať
milan168, musíš žiadať odpoveď od SPF.
Odpovedať
Musíš si za tým chodiť,obvolávať ich,,z vlastnej skúsenosti viem že oni sami od seba nič nespravia :-))
Odpovedať
Profilova fotka
...my mame ziadost o odkupenie od decembra 2008 a bolo nam naznacene, ze do volieb sa ani nic nepohne a potom je otazne kedy sa to rozhybe. Ale ked je rozhodnute, ze ti pozemok ked to pojde predaju a vlasnikom je len SPF, mozes si vybavit najom a stavat na prenajatom pozemku a potom dodatocne odkupit. Tak to vybavila aj sesternica a uz onedlho sa bude stahovat. Je vsak pravda, ze jej banka nechcela dat hypoteku, kedze nema vlastni pozemkok a fondacky nemohli zalozit....
Odpovedať
majuska121, chodiť po úradoch, behať hore dole, alebo dokonca vyvolávať je nezmysel (hlúposť). Na úradoch sa všetko vybavuje písomne. S úradníkom sa nedebatuje, nedohaduje a nevyjednáva. Od úradníka sa zásadne žiada aby vykonal to čo od úradu potrebujete.
Odpovedať
Hej to iste sami od seba nespravia nič,,už pekných par dni,,týždňov som čakala na jeden papier na zaklade mojej žiadosti a dostala som ho až ked som si tam osobne zašla,,oni to majú proste v polici a nič neriešia,,viem každý ma svoje skúsenosti ale pokial niekto niečo chce poriešiť musí si za tým behať samo sa to nevyrieši:-)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@olivcek no to skusime s tým stavaním na prenajatom som zvedavý či sa to bude dať , my hypotéku nepotrebujeme tak som zvedavý ako to dopadne . A kde stavala sesternica???
Odpovedať
Profilova fotka
@olivcek asi stavala bez povolenia. Ako by vydal SU povolenie bez LV na cudzom pozemku??? Ciernu stavbu by som neriskovala ani na vlastnom pozemku a nie na prenajatom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?