Ako umiestniť RD

Dobry deň, ako a aký dom (obdĺžnik, do L, štvorec) by ste umiestnili na tento pozemok? S tým že v budúcnosti sa bude dokupovať garáž.. Otočisko je spoločné takže prístupová cesta do domu je len cca 4m pri otočisku.
Odpovedať
A co ti mame odporucit? Orientacia na svetove strany takmer idealna. Mozes sa rozhodnut, ci chces poschodovy, alebo prizemny. Je na tebe ci si najdes nejaky individualny alebo katalogovy projekt. Nevieme, aky velky dom chces, kolko izieb, ...
Odpovedať
Tak vzhľadom na tú prístupovú cestu máme celkom dilemu kam dať dom aby sa neskôr zmestila aj garáž a aby ostal aj nejaký ten dvor , chceme 4i bungalov
Odpovedať
@daniela87sk Ja z toho ani neviem presne, ktorý je váš pozemok Daj to ešte raz, vyznač hranice pozemu a zapíš jeho rozmery.
Odpovedať

Odpovedať
Vyznacila som vchod na pozemok , to je jediný prístup na pozemok od cesty. Všade dookola su už iné pozemky.
Odpovedať
Väčšiu časť dvora chceme mať na juhozápadnej strane
Odpovedať
@daniela87sk na takom pozemku by som si vedel predstavit aj atriovy navrh, ako je akurat tu na diskusii. Len si to zrkadlovo otoc, aby ten vstup a parkovanie bolo na lavej strane, ako mate vstup na pozemok. Tymto prosim uzivatela pavel1 so suhlasom uverejnenia jeho domu🙂 Mne sa atriove domy velmi pacia. Ja keby som mal k dispozicii taky pozemok, tak by som si dal takyto dom.
Odpovedať
Ďakujem áno atriovy by sme chceli aj my
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?