Aká je cena záhrady okolí BA do 25 km?

V okolí BA do 25 km predaj záhrad v akých cenách sú za m2, cca 4 - 8 árov. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Ferka, neviem sice odpovedat na tvoju otazku, ALE moj sused tu v PK ma cca 4arovy pozemok na prenajom pre niekoho ako zahradu
Odpovedať
Profilova fotka
ferka, sa pozri na hocijakej realitnej stranke... naozaj nie je nic tazke si vygooglit ceny pozemkov od senca po malacky :-)
Odpovedať
Myslím si, že v dnešnej dobe sa už záhrady v okolí Bratislavy nepredávajú. Všetci tomu hovoria stavebný pozemok a oceňujú to na 50 až 150 €/m2. Niekde aj viac, ako 150 € za m2. --------------------------------------------------------- Ale inak aj ja hľadám za cenu do 10 €/m2 a naviac do 30 km od BA. (možno ťa poteší, že nie si sama)
Odpovedať
ja mam zahradku na zabom majeri v BA prenajme od zahradkarskej osady a mala by sa uz aj odkupovat, je tam pekna drevena chatka, nie taka rozsypana unimobunka ako vacsinou mavaju. po rozvde mi ostala tak sa jej potrebujem zbavit, ale ma len nieco malo vyse 3are. predavam v podstate iba chatku, zahrada je v platena rocnym prenajmom. je to ale taka romantika na leto, bez elktriny, co ale nie je problem vyriesit domacou malou elektrarnickou, ale my sme tam radi chodili a vecer boli vsade lampasiky. vobec nevadilo ze neni elektrika. voda je zo studne, pytnu sme si doviezli v bandaske. sused tam byva celorocne a vie o kazdom pohybe, netreba sa bat ze tam nieco zmizne. dva roky som tam nebola a vsetko bolo na svojom mieste. tak ak by aj take nieco niekoho potesilo, budem len rada. tym ze som v rodinnom dome uz tam nechodim zahrady je vela okolo domu a zas chapete, ze po rozvode ani po tom viac netuzim :). je tam iba trava, alebo teraz skor iba burina, ale je na kazdom ako si to upravi, hlavne je tam klud lebo je skoro v strede casti osady v ktorej sa nachadza, tak nerusia auta a cesta. len neviem ci sa moze takouto formou sem aj odpovedat, ak nevadi, ze uvediem aj cenu 1660€/50.000SK. ak je nahodou prispevok nevhodny tak hold smolka a bude vymazany :)
Odpovedať
ferka511,priatel: chcete kupovat? aky smer od BA?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte ja predávam v obci Plavecký Peter, je to obec vzdialená od BA 50 km, od MA je to 20 km a od SE a TT je to 30 km. Pozemok je rovinatý o výmere 1124 m2, šírka pozemku je 13,75 m, v prípade záujmu sa dá dohodnúť šírka 23 m. Na pozemku je voda a elektika. Na pozemku sú zasadené rodiace ovocne stromy. Obec vydala aj predbežné stavebné povolenie na výstavbu domu. Obec Plavecký Peter je pamiatková rezervácia...má plnú infraštruktúru, v okolí sa nachádza Smolenický hrad, zrúcaniny hradu Kotlátko a Plavecký hrad., jaskyňa Driny, rekreačné zariadenie Tomky a Buková....Dobré autobusové spojenie, nakoľko je to hlavný ťah do Senice...K pozemku ponúkame na aj projekt Rd typu bungalov, jedná sa o 4-izbový bungalov menšej velkostnej kategorie. Cena pozemku je 17000eura, pri rýchlom jednaní aj dohoda. Je možne pozemok splácať aj na splátky....bez navýšenia...tu je link na rodinný dom, ktorý ponúkame k tomu : http://malydomek.com/03reference.htmS... predbežné stavebné povolenie od obce. Obec plánuje výstavbu cesty, dotiahnutie plynu, plánovaná nová ulica. cena za pozemok je 18250 eur, v blízkosti je golfove ihrisko, rekreačná obnlasť Buková , tomky, zrucaniny hradov Korlátko a Plavecký hrad, Smolenický zámok a kopec iných pamiatok...Možnost platby aj na splátky bez navysenia ceny, je to síce 50 km od Ba ale cesta tam je super, nakolko je to hlacný ťah a taktiež ani spojenia nie su zlé...pozemok je krásny, len my sme sa stavania vzdali nakolko sme kupili byt a sme ako tak spokojný...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?