Zarubne s dverami pred podlahou

Ahojte, mame taky mensi (vacsi) problem pri rekonstrukcii. A to, skoncili sme s prerabkou chodby obyvacky a kupelne na prizemi, pricom sa robilo vsetko okrem podlah s tym, ze by sa nove podlahy znicili pri prerabke celeho vrchneho poschodia + schodiska a kuchyne na prizemi, ktora bude az dalsi rok. A teraz kamen urazu, kazda jedna izba ma znacny vyskovy rozdiel v usadeni podlah (niekde aj 5cm). Povodne zarubne a dvere na prizemi su vysekane a objednane nove. Da sa nejakym zazrakom osadit skor zarubna ako podlahy? Alebo jednoducho musime pockat na nove podlahy? Neviem si predstavit fungovat skoro rok bez dveri na wc a kupelni...Dakujem za akukolvek radu
Odpovedať
Profilova fotka
Najprv podlahy potom zarubne a dvere. Bodka. Poprosim admina uzavriet diskusiu. Howgh.
Odpovedať
@mar_tina9 daj si tam záves, alebo Céčka :-)
Odpovedať
.....priklad....v garazi nebyla dlazba,protoze obkladac nemel cas a dodavka obkladu se zpozdila,bohuzel v te dobe se montovali zarubne v celem dome,vcetne te garaze,obkladac si do otvoru dveri dal kus sadrokartonu,ktery byl tloustkou stejny,jako dlazba,vcetne lepidla,pak se usadili zarubne a kdyz prisla dlazba,vcetne obkladace,tak si sadros vytahnul a dolepil obklad....
Odpovedať
Profilova fotka
Určite podlahu skorej. Opačne je to blbosť. Zvlášť pri oblozkovych zarubniach... daj zatiaľ záves cez dvere ak je problém.
Odpovedať
@mar_tina9 zarubna sa samozrejme da osadit skor ako podlahy... akurat ju budes musiet potom vybrat a osadit znova ked budes mat podlahy hotove.
Odpovedať
@gashtaan opakovanym osadzanim sa neposkodi? No asi nam nic ine neostava len urobit uz aj podlahu. Ked su take vyskove rozdiely, tak z jednej polovice zarubne sa vyreze cast a druha ostava az po tu spodnu uroven?
Odpovedať
@mar_tina9 ked su rozdiely tak sa vyrovnaju, ak chces rezat zarubnu do zubov a pod to daj fakt ten zaves lebo je to na urovni ciganskej osady. Zarubna sa da vybrat a znova zlozit ked tam nenakydas vela peny a das trochu pozor tak v pohode
Odpovedať
@mar_tina9 staci fuknut trochu peny len do rohov a po stranach niekde do stredu, druhu stranu oblozky nelepit len nasunut... nie je problem potom penu prerezat nozikom a zarubnu bez poskodenia zase vybrat a ocistit.
Odpovedať
@sysell tie rozdiely sa vyrovnat nedaju, v kupelni sa vybila podlaha maximalne ako to slo a este aj tak je 5 cm vyssie ako podlaha v obyvacke. Keby sa dvihla podlaha v obyvacke na uroven kupelne tak by bola zase o 5 cm vyssie ako je uz urobena chodba a nehovorim o tom ze osadene francuzske okna nemaju ani cm pod sebou na novu podlahu resp. dlazbu. Sama by som to tak neurobila, ale bohuzial..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?