Vzorka podlahy

Do novostavby bytu sme si vybrali podlahy a dvere. Kvôli planovaniu nabytku by mi bodlo keby som mal vzorky. Vedel by niekto poradit kde by som ich mohol zohnat? Pozeral som aj v hornbachu a obi kde majú vzorky za zalohu ale tieto vzory som nenasiel. Podlaha kaindl dub evoke classic Dvere dub hrčatý.
Odpovedať
@keeny Musíš hľadať v parketových štúdiách. Niektoré ti svoje vystavené vzorky aj zapožičajú. Ja som mal tak požičaný jeden kus z Vetexu na Bajkalskej v BA (tiež za zálohu). Ale zadarmo ti nikto nedá vzorku. Parketovým štúdiám nezostávajú kúsky, majú iba vzorky na predajni.
Odpovedať
@keeny mne zadarmo poslali tri lamely z troch druhov podláh z https://www.najlacnejsiepodlahy.sk/ko... bral som z tade nakoniec aj komplet podlahy a musím len a len odporúčať! Bezproblémový prístup, korektnosť, čo sa dohodlo to platilo, nebol problém vrátiť zvyšné neotvorené balíky na dobropis...skrátka firma ako sa patrí. Švagor z tade bral tiež a tiež spokojný. PS: nemám s nimi nič spoločné, som len spokojný zákazník...
Odpovedať
@keeny mne normalne poslal eshop vzorku vinylu. Bezplatne. Chceli do 7 dni vratit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?