Vyrovnanie podlahy 5 - 25 mm

Ahojte, existujú okrem samonivelizačnej stierky aj iné možnosti ako vyrovnať podlahu základovej dosky pri nerovnostiach 5 - 25 mm?
Odpovedať
@epdv18 ak chces setrit vreckovy beton sprav redsi a nalej
Odpovedať
@sysell čo znamená vreckový betón?
Odpovedať
@epdv18 20- 25kg betonu vo vreci. kupis v stavebninach.
Odpovedať
@epdv18 nenapisal si podrobnosti, ale ak ide o zrovnaie dosky pred pokladkou polystyrenu, tak to niekto robí pieskom, ja som robil liaporom, niekto take nerovnosti neriesi a zrovna sa to na potery.
Odpovedať
Ide o zrovnanie podlahy pred pokládkou dlažby, resp. laminátovej podlahy základovej doske bez poteru.
Odpovedať
@epdv18 tak tam si s tym poterom mal asi pocitat, kurenie mas v zakladnej doske? na taketo zrovnavacky aby to boloozaj robne by asi bolo fakt lepsie dat original nivelak ak to enches zrovnat a trcohu zdvihnut poterom..
Odpovedať
@sysell Poter som nechcel, kúrenie nemám v základovej doske. Vedel som, že podlahu budem zrovnávať nivelačnou stierkou, len zisťujem, či nie sú lacnejšie varianty 🙂
Odpovedať
zase počitačova hlava
Odpovedať
Profilova fotka
@epdv18 sakra ked si vedel ze robis zakaldovu dosku bez poteru, preco ti to tak odflakli? 25 mm? taky je miestami rozdiel? ja som amater robil som to prvy krat, a jazierka su max 5 mm, tie staci s lepidlom vyrovnat len ma stve ze je vsade fuserina :(
Odpovedať
@vrajmantak máš počítačovú hlavu? @jblaze až tak zlé to nie je, lepidlom to ale nevyrovnám
Odpovedať
Profilova fotka
@epdv18 na moesto kde potrebujes dorovnat najviac natiahni 10kou hrebenom zubovou stranou lepidlo vloz sietku a zatiahni. Ked vyschne cca dva dni znovu a mas 20mm a uz mozes lepit dlazbu na zvysnych 5mm. Takymto sposobom som videl davat terasy do spadu ked urobili vodorovnu dosku a drzi to stale.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?