Vyber podlahy

Mili strechaci, co poviete na podlahu uplne vpravo do moderne zariadeneho domu? Bude tazke doladit k nej dvere a zariadenie? Podlaha ma 4 V drazku. Toto je realna foto z domu, v obchode tie podlahy vyzeraju uplne inac, kedze je tam studene biele svetlo. Je to velmi tazky vyber...Dakujem
Odpovedať
@zou do moderného domceka sa mi hodí viac druha zlava ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mne skor ta lava strana, co je ta svetlazac prosim ta?
Odpovedať
za mna druhá z prava...nádherna..skoro ako naša ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa ta uplne v pravo. Velmi paci. Mame podobnu, dub rustical. Mam rada ten kontrast s modernym nabytkom.
Odpovedať
@zou, najlahšie so zariadením sa budú ladiť zľava prvé dve, ja pre seba by som si dala druhú zľava, ale vyberáš si ty. Pravé dve maju veľmi výrazný dekor a treba im zariadenie veľmi prispôsobovať.
Odpovedať
@zou druhá zľava, podobná ako máme my.
Odpovedať
@janeninka vsetky su Balterio Renaissance so 4V drazkou, ta druha zlava je Dub Vanilla
Odpovedať
@stolverka @madana @tatiana1978 @curious_george @janeninka dakujem za odpoved, zatial som sa nerozhodla pre ziadnu z nich, teraz je vo vybere Tarkett, pridam do albumu. Nemyslela som si, ze vyber podlahy bude taky narocny. Bola som presvedcena, ze vyberiem jednoduchu svetlo hnedu podlahu, ale cim voac vyberam, tym viac v tom mam chaos.Podlaha bude rovnaka v otvoenom priestore cca 70 m2 a to uz vyzera uplne inac ako tie vzorky.
Odpovedať
@zou výber podlahy ľahký nie je, hlavne keď chceš niečo pekné a máš cenovú predstavu. Potom daj fotky. Tarkett to je vynil?
Odpovedať
@stolverka Tarket robia aj vinyl, ale toto je laminatka. Vinyl sme zamietli, neviem ako bude vyzerat po par rokoch.
Odpovedať
@zou len som sa pýtala, lebo tiež nie som zástanca vynilu, ok.
Odpovedať
Môj zať robí s podlahami cca 12 rokov,do svojho celého domu si bude dávať vinyl,majú podlahové kúrenie,my ho máme v 2 kúpelkách,kuchyni,teraz niekedy ideme dávať na dlažbu ktorú máme na chodbe tiež vinyl,dlažba po 10-tich rokoch je už poškodená,trošku odbitá bude ale cli-clak,ja dlažbu v dome by som chcela tak v pivnici,garáži.Čo bude o 10 rokov neriešim kúpime nové,bla bla.Na údržbu je vinyl viac než dobrý,a je teplejši,akoby tichší,v kuchyni som ho pár krát ocenila pri páde pohára,taniera.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dakujem, drzim palce pri vybere, tiez sa tym teraz trapim, velmi ma taha do medovych odtienov dubu ale cast otvoreneho priestoru bude tmavsi, tak sa bojim ci nebude lepsie dat daco svetlucke a hlavne nas brzdi rozpocet :)
Odpovedať
@zou Mne sa pacia obidve vpravo, su sytejsie, s charakterom. Ale je to vec vkusu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?