Vŕzgajúca plávajúca podlaha

Vie niekto poradiť,čo urobiť s plávajúcou podlahou,ktorá vrzga?
Odpovedať
Profilova fotka
plávajúce podlahy sú od 7mm, tie určite nevŕzgajú, a hrubšie, drevené, to majú v pracovných povinnostiach. Patrí to k atmosfére domova. Nepíšete aký druh, na akom podklade, aké kúrenie, plocha, spôsob využitia.
Odpovedať
Jeden moj znami montoval niekomu podlahy balterio a tie vrzgali od prveho dna,ale uznali mu na to reklamaciu a dali mu novu podlahu.Ja mam v byte 8mm laminat a ten mi tiez zacal vrzgat a pukat po 3 rokoch od rekonstrukcie.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 , všetky časom začnu vrzgať aj tie hrubšie...
Odpovedať
Profilova fotka
@mamina61 s tym sa nedá spraviť nič, dôvodom vrzgajucej laminatovej podlahy je pravdepodobne nerovny povrch pod podlahou, stalo sa nam to tiež a nie raz, kupili sme si injekciu s ihlou v lekarni a pichli sme v mieste vrzgania do klikoveho systemu tekutinu, alebo lepidlo na podlahy. Po roku to začalo robiť znova.
Odpovedať
@liviaz Ďakujem za odpoveď.My máme všade plávajúce podlahy,žiadna nevrzga,iba na chodbe,ktorú sme teraz robili..Neni to nič príjemné,neviem,čo s tým.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ja mam tiez dilemu, ci vymenit podlahu a predtym ju este vyrovnat. Aktualna, ktora je v byte asi 7rokov na vacsine miest pri chodeni puka. @liviaz co presne ste tam "pichali"? @mamina61 aku podlahu, od koho ste kupovali? Ja este skusim celu podlahu odlistovat, ako som niekde v diskusii videl, a pozriet sa, ci su vsade dodrzane medzery aspon 1cm.
Odpovedať
Profilova fotka
@mamina61 Aspoň Vám nikto nemôže povedať, že si doma ani nevrznete... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@techslam pichli sme v mieste spoja parkety, nech to nie je tak viditelne, ked je parkety s V dražkami tak do dražky . ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liviaz hej, to som pochopil. zaujimal ma skor ten material/hmotu, co ste tam davali... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@techslam jaaaj sorry, čitala som kde presne ? ;-) ospravedlnujem sa, no myslim že lepidlo na parkety alebo prípadne silikon by mohol ísť. Proste niečo tekutejšie nie moc huste , aby to prešlo tou ihlou. Skus sa opytať vo farby laky, by mohli mať take lepidlo alebo niečo podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@liviaz dakujem, snad nieco najdem pri mojich ekopoziadavkach :-x
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@techslam haha, ked maš ekopožiadavky, čo si si nedal drevo ????
Odpovedať
Profilova fotka
@liviaz v byte uz bola takato podlaha...no do jej kompletnej vymeny zatial ist nechcem...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Zdravim, ozivil by som tuto temu. Byvame v novostavbe, kolaudácia pred necelym rokom. Plavajuca podlaha strasne vrzga, puka pri chodeni. Ale co si to tak vsimam, nie vzdy, najme ked je upršané pocasie, vlhko. Ked je dlhsie pekne, teplo, tak mozem aj dupat kolko chcem podlaha je ticho... Moze to zavisiet od pocasia, alebo to je len blba nahoda ze je to ok ked je pekne?? Co som sa pytal susedov aj im to robi. Da sa s tym nieco robit?? Je to dôvod na reklamaciu?? Aj keby, nechce sa mi vsetko vypratavat, linku a pod koli vymene podlahy... Alebo mam len citlivu podlahu na pocasie?? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jaiub to som si inak aj ja vsimol, ze celkom je vrzgot citlivy na pocasie, ale je to otazka konkretneho miesta. u rodicov podlaha napr nepraska...
Odpovedať
@jaiub ano,je to zavisle na vlhkosti aj nasa vyse 15rocna obcas puka,praska apod,a je to kvalitna laminatka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Nám tiež začala podlaha po troch rokoch praskať, tak som zobral WD - čko a vystriekal tie kratšie spoje na podlahe, tam kde sú plastové kliky, teda nie po dĺžke. Nechal som som to niekoľko hodín tak aby olej podľa možnosti zatiekol čo najviac do medzery a zatiaľ to pomohlo... ;-)
Odpovedať
@feco64 pomoze,ale i spina sa tam bude fajne drzat :-)
Odpovedať
myslím že nie WD je riedky olej, veď uvidím je to pokus ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@feco64 ako dopadol tvoj pokus po roku? Prestalo to vrzgat? Nezbiera sa tam spina?
Odpovedať
osobne by som skusil nejaky tekuty vosk na podlahy on ciatocne pozateka aj do spar a po zaschnuti ostane ten vosk ako mazivo, mozno by pomohlo..
Odpovedať
tiež máme problém s vrzgajucou podlahou, teraz sme dávali do jednej izby novú tak som zvedavá ako dlho to bude bez vrzgania :-|
Odpovedať
Ako fakt zaujímavý spôsob opravy - wd-čko na podlahu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@svetlo1 no celkom to WD pomohlo, určite podlaha nevŕzga ako predtým, teraz si občas vrzne ale to už ubehli dva roky, takže ok. špina sa tam nezbiera určite.
Odpovedať
@feco64 vdaka za info. Skusil som ale u mna to nebol velky uspech. Vrzga stale zhruba rovnako ☹️
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň, prajem. Mám problém s praskajúcou drevenou podlahou. Zaujímavé je, že nepraská pri chôdzi, ale svojvoľne. Sama od seba sem tam vydá pukajúci zvuk. To miesto odkiaľ to vychádza sa nachádza pri radiatorovej trúbke. Stretli ste sa s tým už niekedy? Ďakujem.
Odpovedať
@lukas_grib Tepelna roztaznost, kedze je to pri tej rurke. Nestretol som sa s tym pri drevenej podlahe, ale pri dlazbe na chodbe bytoveho domu. Ked boli otvorene okna na schodisku a bola vnoci zima, tak vydulo a polamalo dlazbu na miestach, kde isli pod nou teplovodne rurky. Aspon tak tvrdili susedia...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?