Vinylova podlaha winflex od Floor experts

Ahojte, mate niekto skusenosti s touto podlahou. Oslovila ma, avsak zatial som nenasla skoro ziadne recenzie na nu
Odpovedať
Profilova fotka
@ann295 ahoj, taky by me to zajimalo. Dozvedela jsi se nekde neco nebo davali jste tyto podlahy?
Odpovedať
@meesha83 nakoniec som sa rozhodla pre egger design flooring, uz je objednana, tak uvidime, ked ju polozime
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@ann295 ahoj. Mate uz polozenu podlahu design flooring? Ak ano, napisalaby si mi prosim ako si s nou spokojna. Neviem sa dopatrat žiadnych recenzii. Mam vybraty dub rozpraskany. Aka je udrzba? Ktorý typ mate? Velmi pekne dakujeeeem.
Odpovedať
Profilova fotka
@b_m my mame od designflooring opus niveus (lepene dilce) a je skvela. ;) vysaju, setru mopem, rychlovka.
Odpovedať
@b_m smiem sa opytat o aky druh podlahy ide? Myslim ci je to laminat alebo drevo...dakujem :-)
Odpovedať
@zlatovlaska111 cize asi pojde o vinyl a kde sa da zohnat?
Odpovedať
@meesha83 jej super, ja som tuto podlahu vybrala na prvy raz.. este som sa dlho obzerala po inych, ale vzdy som sa vratila k design flooring. V predoslom dome sme mali dubovu drevenu a teda na udrzbu bola hrozna.. kazdy skrabanec, flaky po umyti.. no velmi hakliva bola. a tato je vzhladovo velmi podobna drevu a aj predajca ju velmi chvalil, co sa tyka vlastnosti, ako odolnost voci skrabancom, vode, pruznost a prestup tepla. My ju chceme pokladat systemom click. Som rada za pozitivnu recenziu. Nech teda dobre sluzi a verim, ze aj my budeme spokojni :-)
Odpovedať
@zlatovlaska111 co mi bolo vysvetlene nie je to ani vynil ani laminat. vnutri podlahy je drevo a na vrchu TPU (tvrdeny polyuretan), a bez tych skodlivych latok, ktore maju niektore vynilove podlahy. my sme ju boli pozerat v parkettstore v Petrzalke, ale maju ju uz vo viacerych takychto predajniach s podlahami. Teraz by mali dostat aj nove dekory. ked hodis do googlu, tak ti vyhodi vela predajni :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@b_m @b_m ahoj, mozem sa spytat., ako ste po dlhsej dobe s podlahou spokojni? Nam ju budu coskoro pokladat.. :) dakujem
Odpovedať
ahoj, celkom sme spokojni, ale nevidim az tak nejaky extra rozdiel medzi obycajnou laminatovou podlahou. Ako podlaha je krasna, ale uz by som do nej v buducnosti neinvestovala. Aj ked neviem co by som dala. zopar klikov sa nam teraz ako kurime rozislo. Uz sme ich aj doklepli a zase sa rozisli. @niky2306
Odpovedať
Moc dakujem za odpoved.. Celkom som z toho nestastna.. Kupovali sme drahu, aby bola kvalitna.. A nakoniec taketo zle recenzie.. My vsak nemame podlahove kurenie, ale prizemny byt.. Tak dufam, ze he aspon tepla na dotyk...?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?