Vinylová podlaha Gerflor Top Silence

Máte niekto? Skúsenosti, spokojnosť, nespokojnosť? Ďakujem.
Odpovedať
My máme DUB NEVADA CLICK WINFLEX a môžem povedať, že som maximálne spokojná. Okrem toho, že je krásna, je aj veľmi príjemná na dotyk, jednoduchá údržba, v celom dome ju položili za 2 dni.
Odpovedať
@26janka Dobrý den, aj my přemýšlíme nad Winflex vinylem, je krásný, mám doma vzorku a je fakt parádná, jen stále se nedokážu nikde dopátrat jak je to v tomto případě s těma ftalátama a tak, nevíte náhodou? Děkuji mockrát :)
Odpovedať
@lenulice Vôbec sa stým netráp. Ftaláty mala naša babka v starom linoleu a pekného veku sa dožila. Teraz sa už používajú úplne iné mat., verme, že menej škodlivé. Jediný problém, ktorý s tou podlahou mám, že neviem zohnať aspoň podobné okrajové lišty. Ak máš typ, sem s ním
Odpovedať
@26janka No toto mám naštěstí vyřešené - budou bílé, takové hranaté, všude budou totiž bílé stěny :) Viděla jsem to na obrázku a vypadalo to moc pěkně, navíc my budeme mít světlou podlahu, tak věřím, že to bude pěkné :) A údržba je ok?
Odpovedať
@lenulice neviem ako gerfloor alebo napr Tarkett vyraba vinyl ftalate free....otazka ci ale nepouziva nejaku inu latku ktora by mohla byt skodliva ale to sa dozvieme mozno o par rokov.....kazdopadne dufam ze je to ok, kedze ju uz mame polozenu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim. My tiez silno uvazujeme o vinyle co sa lepi priamo na podlahu. Pocula som, ze vraj po case sa do neho odtlacia nozicky na nabytku. Vy to asi este posudit neviete, ale mozno niekto, kto ma vinyl dlhsie. Co si o tom myslite?
Odpovedať
@rebecca363 my sme mali nalepeny vinyl, po 1,5 roku sme sa odstahovali a nezostali odtlacky ani po posteli z masivu...., ale uz by som lepeny vinyl nechcela musis mat 100% rovny podklad, lebo tam vidis a citis aj mini nerovnost, u nas sa niektore dielce nepodarilo dobre nalepit, tak sa to potom riesilo chemoprenom a to asi nebude najzdravsie... - mozno sme mali este vlhko, neviem (pritom to bolo 2 roky po nastahovani a na poschodi...) teraz sme dali klikacku vinyl, spodok je korok, som velmi spokojna...
Odpovedať
@peta_petruska a aku konkretnu znacku, aku hrubku? Uz nebolo nutne mat az taky dokonale rovny povrch? Kde vsade to v dome mate?
Odpovedať
Profilova fotka
@peta_petruska O nutnosti vyrovnania povrchu som citala, to by mala vyriesit nivelacka. Laka ma to lepenie z dovodu prechodu tepla z podlah. kurenia. Predsa len je vinyl v priamom kontakte s podlahou.
Odpovedať
@leeshka Dobrý deň. Pre upresnenie: Ftaláty obsahujú zmäkčovadlá/plastifikátory. My sme nahradili tieto plastifikátory inými bez obsahu ftalátov, ktoré sa požívajú napr. na výrobu hračiek pre deti, ktoré si vkladajú do úst alebo nádob na potraviny.
Odpovedať
@rebecca363 o otlackach som pocul aj ja ale len od ludi co vinyl nikdy nemali ... ludia co ho maju mi to vsetci vyvratili, vraj neostavaju ziadne otlacky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@johnyfly1 presne aj moj pripad - jedna znama povedala... takze my do toho pôjdeme urcite, nelaka ma studena dlazba mimo vykurovacej sezony. A plavacka na podlahovke asi tiez nic moc co sa ucinnosti kurenia tyka...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tarkett dakujem za spravu:)
Odpovedať
@mimidlo mame to vsade okrem vstupnej haly a kupelni, ten korok vyrovnava bezne nerovnosti, je to nejaka nemecka znacka, ale veru presne uz neviem, ale nic extremne drahe, 25e za m2 ak lepit, tak jedine na nivelacku a na velmi dobre vysusenu podlahu
Odpovedať
@rebecca363 nivelacka to urcite vyriesi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?