Vinylova podlaha DUB RENAISSANCE

Prosim vas,nema niekto skusenosti s vinylovou podlahou od Floor-experts winflex Pro click? Chceme to do celeho domu(anhydrid+podlahovka) Treba tam davat podlozku?Ak ano aku? A nema niekto foto realizacie,konkretne DUB RENAISSANCE ? Dakujem pekne za kazdu radu,popr.aj inu znacku s podobnym dekorom.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Niečo podobné nájdete aj v našej ponuke. Tento typ je tzv 2v1, čiže pokládka plávajúco na podložku (je nutné dilatovať jednotlivé mistnosti) ale tento istý typ je možné aj celoplošne lepiť priamo na podklad vďaka uspôsobenej spodnej vrstve podlahy (nieje nutné dilatovať, môže sa položiť celý dom v jednom kuse). Spoj je click, tak isto aj pri lepenom sa zaklikáva. To znamená že sa vzájomne lamely držia a nehrozí vznik jemných špár ako pri lepenom vinyle v hrúbke 2mm. Hlavná zložka vinylovej podlahy zn ALSAFLOOR je sklotextílna stabilizačná mriežka, ktorá ma za úlohu držať rozmerovú stability vplyvom tepla buď podlahového vykur. alebo slnečného žiarenia v lete. http://www.kupsipodlahu.sk/alsafloor-...
Odpovedať
@mega_parket Dakujem pekne. Nemate fotky z nejakej realizacie?
Odpovedať
Profilova fotka
@fmarcel Nech sa páči :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fmarcel Pridavam aj prijemnu referenciu: Dobrý deň, pán Brychta, dúfam, že zábery poskytnú dobrú predstavu o podlahe. Som s ňou veľmi spokojná, je estetická, skvele sa udržiava, príjemne sa po nej chodí, aj naboso, lebo nechladí ako dlažba a naše dve mačky sa nekĺžu počas naháňačiek. Prahové lišty a ostatné okolo stien sú dokonalé zladené a dobré držia. Vďaka Vám máme krásnu podlahu. Nech sa Vám naďalej darí a prajem Vám veľa spokojných klientov Valéria P.
Odpovedať
@mega_parket Dakujem. Vyzera to super.
Odpovedať
vyzerá parádne. klobúk dole :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?