Vinyl z Mercury Marketu.

Ahojte nemáte prosím vás skúsenosti s vinylovými podlahami z Mercury? Máme vybraté tieto dve https://www.merkurymarket.sk/vrobok/v... https://www.merkurymarket.sk/vrobok/v...
Odpovedať
znami maju z tade podlahu a pohode, aj dobre vyzera, aj za pomerne fajn cenu bola ;-) oni si pozerali aj ine predajne, ale v kvalite nejako moc rozdiel nevideli, tak vzali z mm a nemali zatial problemy s nicim :-)
Odpovedať
niektore veci by som v mm nekupil, ako napriklad sedacku, jedalensky stol a taketo veci, ale vinyl by som tam kupil bez problemov, podla mna za tu cenu aj kvalita pomerne dobra a oplati sa to kupit ;-)
Odpovedať
presne tak, toto je jedna z veci, ktore by som tam teda rozhodne neupoval. ak sa to tak vezme aj v normalnom obchode vies kupit vinyl nie o moc drahsi, no istotne kvalitnejsi
Odpovedať
nieee, fakt radsej investuj. vinylku nebudes predsa menit kazdu chvilu
Odpovedať
@ernesti4 ako rozoznať, ktorý vinyl je akej kvality? Načo sa zamerať??
Odpovedať
niekedy uz len podla povrchovej upravy, zatazitelnosti, nepriepustnosti., vsetko by si mal mat uvedene. v tomto smere by som sla isto po overenych znackach ako po novinkach a lacnych paskviloch
Odpovedať
@ivetik78 zase v mm sa da aj dobre nakupit, fajn niektore veci zohnat ako som uz pisala, znami tam kupovali podlahu a nemali problem s nicim :)
Odpovedať
Je ťažko povedať čo je zlé a dobré, v MM sme kupovali už x laminátových. Ci už k našim, brachovi, svokrovcom. A čo sa týka kvality tak nebol problém. Taktiež ako sme tam kupovali dlažby, dvere, nejaké obklady.... Nebol problém. Teraz sme tam s priateľkou objednali dlažbu a obklad do kúpeľne. Tak sme zvedavý.
Odpovedať
Do podlahy sa určite oplatí investovať, keďže ju budeš používať denne. Ja osobne by som z MM nekupovala. Doma máme podlahu 8 ročnú, ale stále vyzerá ako nová, no nebola z najlacnejších, m2 stál ccá 20€, no nikdy sme túto investíciu neoľutovali. Minule sme boli na návšteve u známych, bývajú v novostavbe od januára a podlahu dali lacnejšiu a už teraz ľutujú.
Odpovedať
18e v MM za podlahu mi nepríde málo. nepozeráme podlahu v akcii a taktiež nevyberáme najlacnejšiu. Nehodlám ju za 5 rokov meniť. inde za vinyl s click systémom chcú 26e.
Odpovedať
V MM NIKDY NIČ ani zadarmo.
Odpovedať
@ivetik78 hej? Nevedel som, že čo a jak v tomto smere, tak dík za ozrejmenie ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?