Trhlina v poteri + vidno trubku podlahoveho kurenia

Profilova fotka
Ahojte, je tu viacero prispevkov na tuto temu avsak prikladam aj zopar foto mojho problemu. V dosledku nedostatocnej hrubky poteru nad trubkami (v kritickom mieste cca 0,5 - 1cm) mi vznikla prasklina + je vidno aj kusok trubky plastovej. Je nutne to nejako opravit prip. zaliat niecim? (vysku uz dvihat nemozem + v poteri je aj kari siet + sklovlakna). Nasledna uz finalna vrstva bude dlazba + lepidlo. Alebo na to proste nalepim dlazbu a "zide z oci - zide z mysle"? Dakujem pekne.
Odpovedať
tak, toto bude nejaký amaterizmus v pokládke PK. reklamovať tomu, kto pokládal PK.
Odpovedať
Zravim,nic si z toho nerobte akurat pri pokladke dlazby by bolo dobre to miesto celoplosne zakryt,a to nieakym lepsim lepidlom npr od murexinu S kovej rady npr murexin (C2TE S1)...potom natriet nieakou hydroizolaciou kedze sa jedna o miesto pred v stupom,,,v zime sneh voda atd.. a normlane polozit dlazbu do lepidla murexin (C2TE S1) a vyskarovat...npr skarovka Mapei...klasika...a mate po probleme...su ludia ktory by hned rozbijali poter alebo popripade predavli dom hned :-D ...netreba robit paniku...normlna vec na miestach kde je tenssia vrstva poteru...to vam povie kazdy dobry obkladac...
Odpovedať
@cernula nemusi ist hned o amaterizmus..ide presne o vec kde vyska podlahoveho kurenia je prilis vyskoka,a vyska poteru je na danom mieste tenka...logika... majster co to realizoval mal zrobit pukel (kopec)?wtf... :-S
Odpovedať
@brandess ako môže byť výška PK niekde vyššia, resp. len tak vyvýšená hadica.
Odpovedať
Profilova fotka
@cernula ono brandess ma pravdu, v dosledku pouzitej kari siete (na kt. sa prichytavali trubky) sa konce siete pokrutili smerom nahor, ked sa po sieti chodi ked sa ukladalo podlahove kurenie. Hladne pri krajoch, takze v dosledku toho aj tato trubka je tesne pod povrchom :-( @brandess cize postup je taky ze toto kriticke miesto + aj prasklinu zatriem kvalitnym lepidlom (npr. murexin C2TE S1) a potom celu plochu v chodbe natriem hydroizolaciou? (mam kupenu od den bravenu tekutu lepenku - moze byt taka?) a potom uz si pride obkladac na svoje.
Odpovedať
Mal tam byt anhydrit, kari vtedy netreba
Odpovedať
Ani v betone nemusi byt vzdy
Odpovedať
Profilova fotka
@brandess Potom by sa tu sťažoval, že má hrbatú podlahu. :-)
Odpovedať
@peto99 Ani v betonovom poteri nemusi byt kari.
Odpovedať
Profilova fotka
zatrite lepidlom, alebo rovno zakryte dlažbou, nemá to vplyv na kvalitu ani prevádzku.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem pekne za odpovede! zatriem lepidlom a nahodim dlazbu.
Odpovedať
@peto99 zbytocne vyhodene peniaze,,,ak mas miesacku par normalnych a sikovnych ludi nieje problem...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@petko_sonka ano jasne moze byt aj den braven,,,ja som pisal len priklad...a nemusi byt cela chodba...staci pred vstupom pokial sa budete vyzuvat... :-D ale sa jedna o jenorazovu investiciu... raz natriete a mate na stalo :-D prajem prijemnu pracu ;-)
Odpovedať
@vader100 osobne davame rabitzove pletivo x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?