Trámy aj na podlahe

Ahojte velmi by ma zaujimalo ako ste riesili ak ste mali v obyvatelnom prerobenom podkrovi tramy ,ktore sa tiahli aj na podlahe .Neviem sa moc dobre vyjadrovat,ale hadam pochopite ;-) Podkrovie je obdlznikoveho tvaru na jednej strane je izba s dverami ,vedla schodiste ,vedla schodista asi meter a pol plac a tram skrz celu plochu... Neveiem sa zbavit predstavy ze to budem preskakovat kazdy den aby som sa dostala do postele :-D Videla som uz aj take ,ze si spravili podlazie a schodiky ,ale dotho sa mojmu nechce :-| ]-( .... Dakujem za kazdu pripomienku
Odpovedať
Profilova fotka
ak som to dobre pochopil, je to klasická stará konštrukcia strechy - tzv. stolica (mal by so mať foto aj v albume). Obísť by sa to mohlo dať ukotvením krajných častí trámu do podlahy a potom by sa dal v strede odrezať. Musel by to ale pozrieť nejaký strechár alebo statik.
Odpovedať
@popelka5000 jedná sa o väzný trám, ak ho chceš odstrániť, na to určite potrebuješ statika
Odpovedať
@sgt @stanica Hm nemate nejake riesenie ako by sa to dalo zariadit ucelne?
Odpovedať
Takto nejako ,toto som stiahla z googlu
Odpovedať
@popelka5000 @popelka5000 Asi sa vam uz neda schovat ho do urovne podlahy. Neda sa ani jedna cast podlahy vyvysit ako schod? napr. http://www.ikrunk.com/wp-content/uplo... http://www.azarchitecture.com/images/... Inak to asi budes musiet stale prekracovat.
Odpovedať
@stanica Ten prvy link tak to je v tej bocnej izbe vyvysene .... hm hadam to nebude az tak vadit co ja viem,bude tam spalna a neskor dve detske izby ... ale dakujem za typy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
na tej fotke je to elegantne a jednoducho vyriešené. Na to nepotrebuješ žiadneho statika ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?