Teplo z dlazby alebo podlahy

Ahojte strechaci, chela by som sa spytat ci mi viete povedat kto mate v dome plavacku s podlahovym kurenim, citit cez nu teplo ked kurite? Ci ani velmi nie. Viem ze cez dlazbu je to citelne ale planujem vyhodit dlazbu a dat plavacku.
Odpovedať
@nanika84 Kurime na 22Stupňov teplota poteru je cca. 28stupňov. Príjemné na nohy v porovnaní s dlažbou. Dlažbu máme iba vo vstupnej chodbe.
Odpovedať
Švagor má v dome podlahové aj miestnostiach kde má plávačku a je to na tej podlahe cítiť trochu menej ale podľa mňa to nebol nejaký veľký rozdiel.
Odpovedať
U mna cez plavacku necitit nic, resp. ja osobne nejako nepocitujem rozdiel pocas kurenia a ked kotol stoji. Dlazba prijemne nahriata, ale viacmenej len pocas kurenia (a nejakej doby po kureni), inak je studena.
Odpovedať
@nanika84 Tak to nebude velka výhra. Dlažba a laminat skoro rovnako studene, keď nekuriš. Prijemna na nohy aj pri studenej podlahe je drevena podlaha. Meniť keramiku za laminat su zbytočne vyhodene peniaze.
Odpovedať
@nanika84 ja v zime nosim teple papuce, necitim teplo ani cez dlazbu.
Odpovedať
Dlazba je ked kuris citelne teplejsia. Ale vacsinu casu nekuris, vtedy je prijemnejsia plavacka. My uz asi tyzden nekurime , iba nad ranom a mame doma 24-25 st. Vacsinu casu nebudes kurit, takze skor je prijemnejsia plavacka.
Odpovedať
@alicka850 Ešte laminát nebol príjemný na nohy.
Odpovedať
@ruren poprosim ta nereaguj na moje prispevky. Mam pravo vyjadrit svoj nazor, nemusis mi v kazdej diskusii oponovat. Kludne sa vyjadruj do fora, ale neoznacuj ma v kazdej jednej dkskusii, ke nieco napisem. Si jeden neprijemny clovek, nechcem s tebou diskutovat.
Odpovedať
@alicka850 Nikto ti tvoje názory neberie, ale povedať že plavačka (týmto výrazom tu každý označuje laminátovu podlahu) je príjemná na nohy v čase keď podlaha nehreje, nieje názor ale dezinformácia. Keď si mala na mysli drevo tak sa ospravedlňujem.
Odpovedať
Drevo je lakovane, na vrrchu je slusna vrstva laku, laminatova su zlepene drevene piliny na vrchy tiez nejaky lak. rozdiel na pocit drevo alebo laminat je minimnalny. Nove domy hreju malo clovek moc nevnima teplo na dotyk.
Odpovedať
Profilova fotka
na 90% vykurujeme krbom takze na dotyk je studeny aj koberec. P.S. aj tak nosime doma papucky
Odpovedať
@ruren hovorim ze ked porovnam dlazbu a laminat, ked nehreje podlhovka je prijemnejsi laminat oproti dlazbe. Citaj s porozumenim. Autorka sa nepytala na drevo. Nie kazdy ma peniaze na drevo na celu podlahu, respektive ma ine dovody, preco nie drevo. Ale ja osobne mam drevene schody a nevidim ziadny rozdiel medzi laminatom a drevom co sa tyka chladu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dakujem vam všetkým veľmi pekne za váš čas a reakcie.Stale ma láka ta plavacka a kedze v čase ked sa nekuri su rovnako ]-( studene obe viac ma laka tá plavacka pretože na oko na mňa posobi teplejsie. Dlažba mi pride neutulna. Uz sa len pustit do toho :-S ]-( :-p
Odpovedať
@nanika84 A potom nezabudní sa pridať k tým sťažovateľom čo sa tu vyplakavajú ako im ta podlaha puka a praská.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?