Teoretické znalosti versus skúsenosti s podlahami

Teoreticke znalosti versus vase skusenosti na podlahovu krytinu Ahojte,vase skusenosti nam velmi pomozu pri rozhodovani,aky tip podlahy zvolit na podlahove vykurovanie. Je tu niekolko podob tem v rovine teoooriii,vsetky som presla.da sa povedat ze prehlad mame... tipy, znacky... laminat,dlazba, gres, vinyl, lino,marmoleum...vsetko je aj o financiach ale mne ide o vase skusenosti ked ste polozili cokolvek ... ci ste s vyberom spokojni tak ako ste si predstavovali a co ste si vybrali.budeme mat kondenz kotol a ziadne radiatory len 1 v kupelni.Ide mi o cenovo prijatelnu podlah krytinu a energeticky efektivne kurenie.vopred dakujem za vase postrehy. :-)
Odpovedať
My máme podlahovku a 1 radiátor v kúpeľni.Dali sme plávačku do domu a v kúpeľni,v kuchyni a vo vstupe je dlažba.Bývame 2 roky.Plávačka je síce v zime teplá,avšak keď prídem do miestností,kde je dlažba,tak je to neporovnateľné.Doslova tam teplo sála z tej dlažby a je tam oveľa teplejšie.Plánujeme ju vyhodiť a dáme dlažbu do celého domu.Navyše sa mi veľmi zle plávačka udržiava,všetko je na nej vidieť.Už by som do nej nešla.
Odpovedať
Profilova fotka
ja Ti tiež odporúčam dlažbu, má rýchly nábeh, vysokú akumulačnú schopnosť a určite najlepší vzhľad v interiéri, laminát je tiež studený ak sa nekúri, potom už jedine drevo ale to už nemá také dobré vlastnosti na podlahové kúrenie, u nás je dlažba teplá za 20min. a teplo drží po vypnutí cca 2hod. podlahovka je elektr., čauko
Odpovedať
my sme zasa komplet dlazbu prekryli plavackou. Teraz uz mame lepene drevo. V spalni celopolony koberec. Ta dlazba bol od april do oktobra neskutocne studena. ked som varila salal z nej doslova zima v lete ked som mala krtasy,brrr. Podla mna sa neda riadit skusenostami inych ale len podl seba.
Odpovedať
Projekt kúrenia by mal počítať s danou podlahovou krytinou, či je to gres alebo aj koberec Vinyl je taký kompromis medzi dlažbou a gresom, V lete nie je taký studený a v zime má lepšie prepúšťacie vlastnosti a plavačka alebo drevená
Odpovedať
dakujem za postrehy,tipy a rady-samozrejme, ze zistime az po vyregulovani kurenia ci to co sme zvolili bolo vhodne a spravne.projekt mame urobeny urobeny na co najvacsi mozny izolant , aby aj ked bude plavacka nenalepena aby bolo teplo.ked si zvazime za a proti a rozhodneme sa ,prepocita nam to projektant. :-)
Odpovedať
@mk7 vinyl sme nasli.je drahy ale krasny.http://www.1floor.sk/bacana-stars-97-katalog.html :-) zaroven treba dokupit prislusenstvo a veci s tym suvisiace.odporucate vinyl ?
Odpovedať
@skodka http://www.tarkett-commercial.com/sk/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?