Stara vrzgajuca podlaha - pod nou velka medzera, cim vyplnit aby sa dala plavajuca?

Profilova fotka
Mame starsi 40r dom. V izbe je stara drevena podlaha - take akoby obycajne dosky. Podtym medzera a nieco ako izolacny "bordel". Chcela som vytrhat dosky a naliat tam beton aby sa to nejako zarovnalo a mohla sa dat plavajuca. Babka mi vsak povedala ze ta medzera ma asi 20cm a ked tam dam tolko betonu tak skoncim na prizemi. Cize neviem co teraz. Ono by som dala plavajucu aj na to ibaze vrzga jak fras. Mohla by som pod tie vrzgajuce casti dosiek strieknut tu penu co sa tak nafukne a vyplni diery? Alebo ako to riesit? Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
@nikenzi Ak su dosky zle tak ich vytrhaj, vymen izolaciu , zakry OSB alebo doskami a daj urobit poter. Potom si na to daj co chces :-)
Odpovedať
sprav riešenie podla "zdravotneho stavu dosiek a hranolov" ak je to zdrave tak rozober a nanovo ztuha daj dokopy(aby nevrzgalo) , vymen izolaciu, dosky naspat, pripadne +osb a drevenu plavačku. plavačka na dobre urobenom drevenom podklade je ovela lepšia ako na betone. ..z betona ide furt chlad a nie je pružny.....ale dobre urobeny podklad aby to nevzgalo!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
caute chcem sa Vas prosim spytat ja mam tiez mensi problem s tym ze mam starsi dom zdedeny po nasich ale chcel by som si nechat tie povodne parkety drevene.. celkom sa mi pacia ale niekde su flaky od gaucu, komody alebo skrine koli slnku a lucom.. chcel by som ich obrusit nakomplet a nanovo nalakovat.. len neviem akou bruskou sa do toho pustit a aky tym smirgla zvolit aby som ich zas moc nezosuchal.. :) vdaka za kazdu info
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?