Som v koncoch,,,,,

Ahojte nechcem to rozmazavat ,ale otazka znie: je mozne a ak ano tak ako vymenit hornu drevennu podlahu za betonovu?kto to riesil?
Odpovedať
Treba osloviť statika, to sa takto nerieši. Možné to je. Ponechať staré trámy a na ne záklop a beton. Prípadne pridať drevené trámy na spevnenie stropu. Alebo zhodiť drevený strop a položiť nový. Záleží, v akom stave je starý dom.
Odpovedať
Treba založiť novú tému. 4 x to isté je slabota. :-D
Odpovedať
Je to jednoduche , su dva sposoby ak stukatorova povala je dobra tak sa nabiju trne sikmo a zabetonuje sa v hrubke min 5cm betonu. Ak je strop zhnity tak sa na nostne murivo vyseka kapsa 1/2 hrubky muriva a na staru pohlahu rozprestreme foliu potom vystuzime betonovu dosku nie je potrebny statik min 5 prutov to je po15cm obojstrane vystuzene min dimenzie 10mm a zabetonujeme v minimalnej hrubke 10cm odporucom 15cm a je to samonostna doska.
Odpovedať
@malidalu len to prosímťa nerob podľa @tibo35! to že to možno niekde videl (robil) ešte neznamená, že to bude pasovať na každý dom a statikovi by som to dal posúdiť za každých okolností (oficiálnym posudkom). Uvedom si že tam na malú miestnosť napr 4x4m pridáš skoro 7ton materiálu, asi by si nechcela aby Vám to padlo na hlavu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?