Skúsenosti - vinyl do celého domu na podlahové kúrenie

Ahojte, čo hovoríte na vinyl do celého domu na podlahové kúrenie? NIE LEPENÝ, ale clik clak. Akú značku odporúčate? nejaké +/- budem vďačná a aj za aku cenu dakujem.
Odpovedať
Ahoj.My mame vinyl vsade.Teda okrem technickej a garaze.Odporucam :-) Kuchynu,kupelne a zadverie som pre istotu daval na spoje taky gel na utesnenie spojov.Dokonca som s vinylom oblozil aj vanu a vyzera to super.Mame arbiton vinyl klikovy a podlozku parador.Kurenie mame vodnu podlahovku.
Odpovedať
Profilova fotka
Mame na celom poschodi (kuchyna obyv. chodba izby.. )okrem kupelne. Znacka berryaloc pureclick a maximalna spokojnost
Odpovedať
Na trhu je značka CORE TEC je to kombinácia vinyl s kameňom znamená to že nosná doska je pevnejšia hustejšia v porovnaní s čistým vinylom. Je to klik systém nedávaš pod to žiadnu podložku má to už integrovanú korkovú podložku a je to vhodné aj na podlahové vykurovanie. Pozri na webe.
Odpovedať
@marcel714 wow na tej vani je to top. A to je klik či lepený? neostáva pod nábytkom otlačené? a cena ak bola dakujem moc aj za foto parááááda
Odpovedať
@sappa a kolko rokov cca máte? cenu neviete cca čo vyšla? dakujem moc
Odpovedať
@sappa @dola24 @marcel714 a máte všetci klik vinyl? nepuká to ako laminát na prechodoch atd? rokmi každý laminát proste puká a vinyl neviem tak zistujem. A prechody máte ako riešené ? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika1080 mame ju cca 2 roky cenu si nepamatam to by som musel pohladat Zatial nikde nepuka ani nepraska Prechodovu listu mame iba jednu aj to len preto ze je tam spoj dvoch velkych ploch tak aby to nahodou nerobilo problemy
Odpovedať
@gabika1080 Mame klik vsade.Pokial mas dodrzane dilatacie a neni nikde zbytocne pricvaknuty (zarubne,kuchynska linka,...) a je spravne ulozeny,tak nemoze pukat ani plavacka ani vinyl.Rozdiel.je v konforte.Plavacka je na pocit chladnejsia,tvrdsia hlucnejsia (klepkanie).Vinyl je teplejsi,prijemnejsi,maksi na pocit a tlmi zvuky. Vsade mame len polozeny,v kuchyni,kupelniach a zadveri som daval do klikov taky tesniaci gel proti vode.Na vanu som to najprv poskladal a potom celu "platnu" prilepil.
Odpovedať
@sappa @marcel714 dakujem vám moc 🙂 tak asi je rozhodnuté čo si dáme. A to skôr vedia ženy 😄 ale nepriťahuje to viac prachu? lebo moja mama ma laminát a klasickú gumu. Na lamináte nemá nič iba klasický prach sem tam čo je normálne, ale na gume ona ma nonstop prach uplne den čo den. Tvrdí mi, že guma viac priťahuje prach tým povrchom, že to elektrizuje či čo. Preto či nemáte takúto skúsenosť ešte, žeby tam bolo viac prachu 🙂 a kompozitná podlaha to neviete čo je?
Odpovedať
@gabika1080 nevsimol som si,ze by bolo na podlahe viac prachu.Je prqvda,ze vysavame 2-3x do tyzdna (koly detom)
Odpovedať
My sme dali vinyl Kameň Graphite clic, je aj s podložkou hr. 5mm. Veľkosť 914x457mm, čo ma zaujalo, že je to rozmerovo iné ako plávajuca podlaha. Cena 33,50 eur/m2. Položená na podl. kúrení, okrem kúpelne, komory a tech. miestnosti. Ešte nebývame.
Odpovedať
Profilova fotka
Mame click v celom dome bez prechodovych list teda bez prerusenia. Okrem vstupu, tech., kupelky a wc. Lepeny vinyl v rovnakom dekore mame ako zastenu za kuch. linkou. 2 roky bez problemov - znacka Quick step pokladany firmou na nivelovany betonovy poter bez podlozky na vodnom podlah. kureni. Ak chces mat "bezudrzbovu" podlahu vyberaj strakatejsi dekor v matnom prevedeni. Fakt na tom nic nevidno.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@marcel714 aký je to gél prosím ťa?
Odpovedať
@mazopapagaj Ja som daval tento https://www.egger-home.sk/produkt/gel...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?