Skladba podlahy len 6cm

Profilova fotka
Ahojte, viete mi poradit ako na podlahove kurenie ked mam na podlahu len cca 5cm (+1cm plavacka)? (koli vchodovym dveram kt. su namontovane troska nizsie). Uvazujem: 0,5cm krocajovu izolaciu, nato 5mm kari siet, do kari siete uchytim trubky a zalejem cementovym poterom cca 4,5-5cm. Tymto by som mal dodrzat vysku cca 5cm...aby zostalo aj na plavacku. Co vy nato? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
este som zabudol ze sa jedna o 2 podlazie :)
Odpovedať
Niesom si isty ci 0,5 cm krocajovej je vobec na nieco dobre. Skor by bolo lepsie odizolovat spodok. Neviem zlozenie stropu tak tazko. U mna slo v kupelni na dreveny zaklop systemove dosky s eps a na to 3-4cm betonu s kari sietou. Celkova hruba sa moze rovnat cca 5cm.
Odpovedať
Profilova fotka
@petko_sonka stale mozes pouzit anhydrit ktory staci 4,5-5cm. tym padom mozes ist vyssie z tou izolaciou skoro 1,5cm, aj ked nie o vela ale aspon nieco
Odpovedať
@psychx Sadrovú podlahu som ešte nevidel, ale môj názor je, že sadra nie je dobrý materiál na murovanie. Je krehká a pri opakovanom pôsobení vody sa začne rozpadávať.
Odpovedať
Profilova fotka
@petko_sonka moja ma presne 6cm :) http://www.modrastrecha.sk/blog/majko... http://www.modrastrecha.sk/blog/majko... 3cm systemova doska s trubkami, 2cm suchy poter, 1cm podlaha.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj nieje 2cm poteru malo? ci suchy poter moze ist na taku malu brubku? @psychx hej nad anhydridom sme premyslali, ale je hodne drahy a pre spodok a vrch to robi nieco okolo 170m2...takze preto chceme ten cementovy :-( @janiiik84 rozmyslal som nad systemovou doskou, ale budu cca 3-4cm cementoveho poteru stacit? Vyrobcovia udavaju 4,5 - 5cm :-( Dakujem za odpovede.
Odpovedať
@petko_sonka 5 cm železobetónu bez trubiek je minimálna hrúbka, inak sa betón láme.
Odpovedať
Profilova fotka
@petko_sonka je drahy ale v takychto pripadoch ked nevies pouzit vacsiu hrubku tak je vhodny. a nemusite ho davat aj dole, staci ked ho das len na poschodie a dole klasicky cementovy.
Odpovedať
Profilova fotka
@petko_sonka ano moze :), mam tak spraveny cely dom.
Odpovedať
Profilova fotka
@psychx nebudu s tym problemy ked sa da dolu cementovy a hore anhydrid? Ja som tak aj rozmyslal ale kurenar ma nejako odradil...budem si to musiet premysliet. @radopp a cementoveho staci aj 5cm s trubkami?
Odpovedať
@petko_sonka Neviem, musel by som sa spýtať, ale pochybujem.
Odpovedať
@petko_sonka dajte si poradiť od radoppa a neoľutujete
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@petko_sonka preco by mal byt. anhydrit sa akurat rychlejsie zohreje.
Odpovedať
Profilova fotka
@psychx to je pravda, no cementovy sa da aj vyspadovat preto sa k nemu priklanam (garaz - aby som nemusel volat 2 firmy). Viete mi teda niekto poradit minimalne kolko cementoveho poteru je nutne na podlahovu? Mam na mysli aj s trubkami vratane.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?