Skladba podlahy do staršej novostavby

Profilova fotka
Ahojte, Chcela by som sa spytat na Vase nazory pre skladbu podlahy do cca 13 rocnej rozostavanej hrubej stavby. V dome je planovany dreveny strop, cize v skladbe podlahy tam mame celkom jasno, ale prizemie , kde je iba beton a pod nim strk je zatial predmetom horucej diskusie. Murar radi inak, projektant inak, znami inak ...Zaujimali by ma Vase radi a skusenosti. Asi by bolo fajn dodat, ze neplanujeme podlahove kurenie, ale radiatory (v celom dome). A z toho vyplyva aj dalsia otazka, kedy - v akej vrstve/ stadiu skladby podlahy sa taha elektrika a rury na radiatory? Vopred velmi pekne dakujem za vsetky komenty. Petra
Odpovedať
Profilova fotka
starsia novostavba :D heh cool... svokrovci maju 15r. dom a volaju to stary dom :)
Odpovedať
@perotkabb Koľko Vás pustí výška miestnosti, toľko dajte tepelnej izolácie a poter. Nezabudnite na hydroizoláciu. Rúrky pre radiátory ťaháte vždy na teplej strane konštrukcie, nad tepelnou izoláciou alebo v nej, čiže v stene, v potere, v priestore.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto :-) ano, zle som to frazovala, malo by to byt starsia rozostavana hruba stavba :-). ale ked ho raz dokoncime (budeme pokracovat tam kde predosly majitel skoncil), tak tomu bude urcite aj 15 rokov od kedy sa polozila prva tehla a potom ho budeme volat novy ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?