Sibirska borovica - nazor

Prajem pekny den. Stojim pred otazkou nakupu podlah do novostavby. V kazdom pripade chcem drevenu dlazkovicu. Z diskusii a informacii, ktore som doteraz dostal som sa priklanal k doskam z cerveneho smreku. Dnes ma kontaktoval jeden dodavatel, ktory by mi vedel ponuknut presne to, co potrebujem, akurat nie z cerveneho smreku, ale zo sibirskej borovice. A tak sa chcem spytat, ci niekto vie, aky je rozdiel v kvalite dreva, pripadne v tvrdosti a odolnosti. Dakujem vopred.
Odpovedať
@joshuagrey mna by zas zaujimalo ako sa da laikovi take drevo rozoznat od tuzemskej borovice.... :-D Na farbu a pod by som sa nespoliehal....to sa da podvodnikovi lahko zariadit, aj papierovo nakoniec...vie niekto vlastne tip, ako to rozoznat?
Odpovedať
Sibírska borovica tvrde krasne vonave drevo urcite by som do toho sla skor ako do cerveneho smreku.Pokial pouzijes prirodne osetrenie povrchu sluzi desiatky rokov a vyzera ako nove :-) Je dost odolna,urcite viac ako cerveny smrek.Ma v sebe prirodzenu ochranu proti skodcom vdaka siliciam ktore obsahuje,posobi odpudivo pre rybenky a podobnu haved.Nevahaj.
Odpovedať
Profilova fotka
no 7€/m2 je zaujímavá cena
Odpovedať
No ja mam cenu 11,50, ale skor ma naozaj zaujima, ako si overit ci je to naozaj sibirska borovica :)
Odpovedať
@joshuagrey urcite existuju ludia co presne vedia ako vyzera sibirska borovica najlepsie taky clovek ktory v RU aj pracoval z drevom a takých je aj na slovensku dost.Stači sa popýtat poprípade hodit inzerat ze hladas takeho cloveka.Urcite aj na MS su ludia co takych poznaju.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?