Rôznorodosť plávajucich podláh v byte

Profilova fotka
Chcela by som sa spytat, ci ste niektori experimentovali a dali ste si do izieb rozne podlahy? Ako ste spokojni, ako sa Vam to na vyzor paci teraz, ked je to uz polozene, ci sa to na oko nebije a aku podlahu (mozno odtien, typ) ste dali do spajacej miestnosti tychto izieb, resp. do chodby a ako resp. cim ste riesili prahovy prechod do chodby? Dakujem pekne x-) Ak by ste mohli prispiet nejakou fotkou, bolo by to uplne, ze super :-D Dakujeeem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ti to pomoze.Kamaratka ma v byte:chodba,obyvačka,kuchyna svetlu laminatovu podlahu.A v spalni a detskej izbe tmavu.Rozdiel viditelny.celkom svetla a celkom tmava-odtien neviem,ale je to velmi pekne.V spalni ma aj tak vzdy zavrete dvere.Podla mna to vobec nie je rusive,mne sa to paci.Zial foto nemam k dispozicii.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím! prechody sa riešia prechodovými lištami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame v kuchyni inu a v ostatnych izbach inu (obyvacka+spalna+chodba rovnaka) a nie je ziaden problem, ani mi to nepride, je to len zvyk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ako to mate ale prechod by mal biť schovaný vždy pod dverami,takže riešte to neutralnou prechodovou lištou . :-)
Odpovedať
@timietinka ja mam uuuplne vsade inu a nevadi mi to. chodba, kuchyna dlazba, v izbach plavacka. vsetko ladene do svetla, len chodba je tmava dlazba.
Odpovedať
Profilova fotka
@hocy79 @iconka Dakujem pekne :) @skalko1601 Dakujem, mne to bolo jasne, ze sa to riesi prechodovými listami, len to mi nebolo jasne, ako to vyzera v pripade, ze su tie podlahy rozneho vzoru a ako to riesit vtedy a ci je to vobec pekne :-N @manilla Fakt? Dakujem, idem este na otazky do spravy ;-)
Odpovedať
My sme mali rozne vzory. Po 5. rokoch sme ale prerabali,aby boli vsetky rovnake. Ked su otvorene dvere,je to ovela krajsie,tvori to jeden suvisly priestor. Ale zalezi aj ako mas usporiadany dom. Nam sa ide z chodby do vsetkych izieb,preto to vyzeralo rusivo a preto sme sa rozhodli to zladit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Aku dlazbu by ste dali k plavajucej podlahe farby dub imitacia dreva? Neviem sa rozhodnut medzi tmavou a svetlou, vdaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?