Rozdiel kvality podlahy Balterio a Egger

Profilova fotka
Krasny den, vyberáme podlahu do domu a skončili sme na dvoch dekoroch. Jeden je Balterio Dub Madison za 27 Eur a Egger Dub Dallas za 13 Eur. Obe podlahy majú rovnaké parametre co sa týka triedy, hrúbky a V drážky, tepelný odpor. Všade v obchodoch mi hovoria, že Balterio je kvalitou úplne niekde inde. A v čom ak sa mi dekor na oboch podlahách páči rovnako??? Je Balterio až tak odolná voči poškriabaniu atď alebo???? Všade tu čítam, že kto si dal Balterio alebo Qucik Step, tak nelutuje investíciu... Ďakujem za diskusiu.
Odpovedať
@martini0911 ahoj my mame Quickstep impressive mm v celej obyvacke, jedalni v kuchyni a ta je odolna voci poskriabaniu a vodeodolna, Egger Pro king size 8/32 AQ+ mame v ostatnych izbach, ale Quickstep by som dal vsade keby mozem, aj ked vychadza 30Eur/m2..ty vsak chces Egger ten lacnejsi nie Pro, takze tam to bude asi este trochu horsie..s Balterio nemam skusenosti, ale ked chces dat 27eur/m2, tak uz daj Quickstep, to je fakt kvalita
Odpovedať
Profilova fotka
@maracana99 Ahoj, dakujem za spravu. Aj to som premyslal, lenze sa mi od nich ziadny dekor nepaci a co tu citam, tak Balterio a QS je kvalitou porovnatelne.
Odpovedať
@martini0911 a pozeral si nazivo? lebo quickstep ma strasne velky vyber..ty hladas dub, klasicky dub prirodny od QS je tomu dost podobny https://www.quick-step.sk/sk-sk/lamin... ..ale tak to je moj nazor, tebe a tvojej rodine sa to musi pacit :-)
Odpovedať
Vies co trochu som prednedavnom robil tiez vyber podlahy nakoniec som vybral značku Core tec, ale to je už 100 percentne vodeodolná, ale viem čo mi hovorili predajcovia na viacerých miestach tak Balterio aj Quick Step je jedna skupina su to Belgičania kvalita je to to iste len Quick Step je viac marketingovo podporovaný. Pozri stranku Unilin a tam uvidiš že je to tak.
Odpovedať
@dola24 ale Core tec je vinylova a cena je zas vyssia..ale ano je to kvalita
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
zdravim , prosim vybrali ste tu balterio? inak balterio a quickstep je spolocna firma -jeden majitel a jedna linka len ina technologia a dekor.
Odpovedať
Profilova fotka
@prokat balterio je fajn, mam kamosa, co ma od nich v celom dome. Ta kvalita by som povedal, ze je porovnatelna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?