Rovnaká podlaha v dome?

Dávali ste rovnakú podlahu do celého domu? Prípadne kuchyna,obývacka a izby? Alebo ste dali inú do kazdej izby?
Odpovedať
@adu80 Je to len na rozhodnutí majiteľa domu. Každý ti napíše inak. My máme: šedá dlažba: technická dlažba vzor dub: kúpeľne, špajza, malé WC, predizba (zádverie) vinyl click rovnaký vzor: všetky ostatné miestnosti laminát: povala Ak dávaš do každej izby inú podlahu, hlavnou nevýhodou je veľa odpadu.
Odpovedať
Profilova fotka
@adu80 urcite si daj rovnaku co najviac, nabytok ti to rozbije. My mame okrem kupeliek, technickej a zadveria vsade rovnaku drevenu plavacku.
Odpovedať
my sme dali do predsiene, skladu, spajze, technickej a kupelni lepeny vinyl (jednofarebny, ziadne vzory ani dekory, navstevy si vacsinou myslia, ze je to liata podlaha). inak je na celom prizemi drevena podlaha. hore na poschodi sme dali kvalitny koberec, celoplosne nalepeny, zalistovany, takze to tiez posobi suvislo. osobne by som v prizemnom dome ale isla iba do jedneho druhu podlahy, idealne vinylu v dekore prirodneho odtienu dreva. ak teda nechcete prirodnejsie materialy ako korok ci drevo, ktore by v kupelni znamenali zvysenenaroky na udrzbu. jednotlive miestnosti jednoliata podlaha v celom dome krasne prepoji a aj zariadenie vies potom lepsie ladit, aby si mala v celom dome jednotny styl.
Odpovedať
Kuchyna, kupelna, technicka,chodba,spajza a wc rovnaka dlazba. Ostatne je plavacka taktiez v rovnakej farbe
Odpovedať
Vsade plavacka rovnaky odtien,len okolo krbu dlazba. Je to na tebe. Ak vystihnes akciu ci mas mnozstvovu zlavu tak odtiene neries. Rovnaka k tomu prisposobit farbu dveri a doladit nabytok.
Odpovedať
Nedavali, mame v spalniach koberce, kuoeniach dlazbu a obytne plochy drevo. Len nekombinuj laminat ci drevo s dalzbou okolo krbu,ci pod kuch.linkou.
Odpovedať
Profilova fotka
vsade mame rovnaku laminatovu podlahu-kuchyno-obyvacka, spajza, chodba, izby...v kupelni a v TM je dlazba
Odpovedať
V celom dome mám liatu podlahu.
Odpovedať
Tiež chceme všade rovnakú podlahu – laminát okrem kúpeľní. Kto vie poradiť aké dať schody keď nechceme obklad a podlahy sú laminát . Ďakujem za názory.
Odpovedať
vsade mame dlazbu, dekor dub, nevieme si vynachvalit :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?