Renovacia parkiet

Ahojte, mohli by ste mi odporcuit nejaku firmu co renovuje parkety a nema problem prist aj do Ba ak nie je odtialto?Pozor nejedna sa na len o brusenie a lakovanie, ale parkety treba cele vybrat, ocistit, namontovat osb dosky atd....Zatial jedina firma, ktoru som nasla a vsetko toto robi je renovacie-parkiet.eu, tak ak viete o nejakej inej tak prosim o kontakt . Ďakujem :-)
Odpovedať
Kúp si najlacnejšiu plávačku z Baumaxu.
Odpovedať
polystyren radsej si tam necham kvalitne parkety ako najlacnejsiu plavacku z Baumaxu. Ale vdaka za tvoju "radu"
Odpovedať
Profilova fotka
Skus pozriet na stranku Cechu podlaharov Slovenska, tam by si mohla dostat informacie, ktore potrebujes. Narychlo ma napadli firmy Parket Gamaku BA, Hygienacentrum BA, Bozin Pezinok, Ekopol Nove Mesto nad Vahom...
Odpovedať
doporučujem kontaktovať www.najlepsieparkety.sk .Tiež sme váhali či plávajúcu podlahu alebo parkety ,ktoré boli pôvodne v byte ktorý sme kúpili .Vyzerali strašne .NA základe referencii od kolegu ,ktorý bol nadmieru spokojný kontaktovali sme majitela. Po obhliadke vypracoval cenovú ponuku s harmonogramom realizácie. No a toto je konečný stav po renovácii (škoda že nemáme pôvodnú fotodokumentáciu).Už je to viac ako štyri roky a parkety su ako nové nevŕzgajú a lakované ako by boli včera.DOPORUČUJEM !!!!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?