QUICK-STEP, Loc Floor vaše skúsenosti

Dobrý, chcel by som sa spýtať , aké máte skúsenosti s podlahami QUICK-STEP, Loc Floor. Čim sa líšia od klasického quick stepu, nemyslím cenu. Údržba, kvalita a podobne. Budem rád za každý názor. Ďakujem.
Odpovedať
nemam s loc floor skusenosti, ale osobne si myslim, ze kvalita je presne ta ista, co klasicky QS, len je to farebne a dizajnovo obmedzena ponuka pre vybranych zakaznikov za lacnejsiu cenu. Stretla som sa s tym uz pri veluxe a alcaplaste, ze su rady produktov uplne tie iste ako normalne ponukane vyrobky v katalogu, len je to kvazi "podpultovy" verejnosti bezne neponukany tovar, za nizsiu cenu pre vybranych velkych odberatelov..
Odpovedať
A môže v tom byť až taký cenový rozdiel ak napr. sa klasicky QS Eligna predáva za 21,92€ a ten Loc Floor za 12,40€. Je sice pravda , že eligna má hrúbku 8mm a Loc floor 7mm, ale môže v tom byť až taký rozdiel?
Odpovedať
asi ano, cenovy rozdiel by som hladala skor v obmedzenej zaruke a doplnkoch ( - ma lock floor farebne rovnake listy ?) a pod... nam teraz kladu v dome QS, ked tam pojdem a nezabudnem, opytam sa nasho podlahara na QS lock floor, co to je.. ale o kvalite samotnej podlahy by som nepochybovala, teraz sa bezne predavaju plavacky po 5 EUR a je kopa ludi, co si to kupi...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?