Prázdne miesta pri ukladaní podlah. polystyrénu

Ahojte.Pri ukladani polystyrenu na podlahu sa mi vyskytol problem.Ide o prazdne miesta(foto) ktore uz nemozem vyplnit polystyrenom koly hrubke poteru.Mal miekto podobny problem?Ako to vyriesit ? Liaporom ci ? Za rady vopred dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
vzduch je rovnaká alebo lepšia izolácia ako iné izolačné materiály. Stačí položiť plech, tenkú preglejku, betón si vytvorí klenbu.Môže sa to zasypyť drvenýmPS, nerovnosti neublížia.
Odpovedať
liapor je lepsi ako drveny EPS, nelieta pri prievane a nadvinuti eps ked nan stupis
Odpovedať
@cubicomp Pokial je EPS v dvoch vrstvach, da sa urobit tak, ze Liaporom sa zasypu vsetky odpady po vysku prvej vrstvy polystyrenu a potom sa vlastne prekryje liapor druhou vrstvou polystyrenu, aby vznikla suvisla horna vrstva? Dobre hovorim?
Odpovedať
Profilova fotka
my sme niektore take medzery vypenili, dali foliu a zalozili niecim rovnym a tazkym / spravila sa rovina vo vyske v akej sme ju potrebovali. je to aj dost pevne. len spotreba tych pien je dost vysoka..
Odpovedať
tiez som vsetko penil penou, minul som ich cez 20.. :-)
Odpovedať
@smolkosk presne tak sa to da spravit, resp s penou je to este jednoduchsie
Odpovedať
Kedže na tom má byť fólia, tak ja by som to neriešil. Do fakt veľkých dier sa dá nakrájať PS, menších pustiť kus PURu a do najmenších netreba nič, lebo fólia ako tak vytvorí separačnú vrstvu a bude tam vzduchová medzera...netreba to tak prežívať ;-)
Odpovedať
@stefan_zamestnanec :-o
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?