Praskajuca dlazba

Dobry den mam v dome podlahove kurenie a na nom polozenu dlazbu, po pol roku sa vyskytol problem ze zacala praskat najskor na dilataciach a ked mi tvrdili ze nebude to by som este bral ale potom este aj v strede miestnosti to uz si vysvetlit neviem a neviem co s tym dlazba ma rozmer 60x60 a ked som ju kupoval tvrdili ze vyrobca ju odporuca aj na podlahove kurenie. problem je ze uz sa nevyraba a v rezerve mam len par kusov a bojim ze ked to vymenim zopakuje sa to alebo bude praskat inde.
Odpovedať
Profilova fotka
@badik22 su dve moznosti, bud to praska, lebo je to zle nalepene (lepidlo nie je rovnomerne pod celou dlazdicou), alebo to nie je spravne oddilatovane. Skus urobit nacrt ako to priestorovo vyzera a kde to prasklo.
Odpovedať
zelene ciary su dilatacie, cerene kadial to prasklo. tie co idu po dilatacii dokazem pochopit dlazba je davana sikmo ale kludne by som ju ponad dilataciu prerezal nech ju tam netrha ale tie dve v obyvacke su najnovsie a tym uz nechapem, a ani tolko dlazby aby som pomenil vsade nemam.
Odpovedať
@badik22 Môže byť, že tam dochádza k prehrievaniu podlahy. Možno by to objasnil termosnímok podlahy, alebo kladenie hadice podlahového kúrenia.
Odpovedať
Profilova fotka
@badik22 tie na prechodoch su jasne, tie v strede obyvacky su problematickejsie. Ta nie je tak velka aby to bol problem. poklopal si po nich ? nezneju duto? Skus to odfotit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?