Firma na potery - Žilina a okolie

Ahojte,vie mi niekto poradit dobru firmu/partiu ludi,co robi potery v Ziline a okoli? Ďakujem.
Odpovedať
1
2
@renka_mrenka Na tuto firmu som pocul iba same chvaly: http://www.poteryza.sk/ Mali robit aj nam ale nemali vtedy volny termin, tak som zohnal https://poteryterchova.webnode.sk/kon... Beton pouzivali z RBR betonarky (takze nemiesali na stavbe), robota pekna. Bol som spokojny.
Odpovedať
ake potery? anh/beton?
Odpovedať
Firma poteryZa robili aj mne .cementovy poter cca 110 m2 mali hotove asi za 5hodin a perfektna rovina.ja som max spokojny
Odpovedať
@danculd dakujem za kontakt a odporucanie. Pekny den.
Odpovedať
@romcort dakujem za odporucanie, oni vam prisli aj na stavbu pozriet?my mame trosku problem,ze nevieme tu hrubku a chceme sa poradit...A kedy ste robili potery?my chceme na jar...dali ste aj nivelaciu,ci netrebalo?
Odpovedať
Ano prisli pomerali dohodli sme sa co a ako,nachystal som co bolo treba a dohodli sme termin.potery uz netrebalo nivelovat bolo uplne rovne a zapucovane ako omietka...len som polozil dlazbu
Odpovedať

Odpovedať
mne robili potery vcera v Banovej, prisla partia Poliakov, rano o 9 zapinali masinu, o 14tej boli prec 2 poschodia po cca 70m2, cement som im dal doviezt v pondelok, strk dorazil 10 minut po ich prichode cenovo som sa dostal vratane materialu tam, kde v Ziline pytaju za stvorec roboty spokojnost maximalna, krasna rovina, dilatacie ako maju byt
Odpovedať
Ahoj, mne poter robili takí šikovní chalani. Myslím, že boli tiež z poteryza. 6 hodín a bolo hotovo. 120m2. Suchý betón. Rovinnost paráda. Rovno na to som dával dlažbu. Kontakt som mal na pána Bugana 0905 646 992. Urobil obhliadku, kriedou napísal na stenu metre a cenu. Hrubku dajú tak aby to bolo rovno a korešpondovala s dverami a pod, až môžeš potom dať podlahu.
Odpovedať
@dreamwalker A ešte doplním, že mali diesel agregát, takže elektriku nebolo treba. Miešali na mieste. Stačilo mať vodu. Ak je slabý tlak ako u mňa bol, tak si doniesli kadu a z tej ťahali do stroja. Bez kari sieti s vláknami.
Odpovedať
@michal_adamek Zdravím. Môžem poprosiť o kontakt na partiu, ktorá Vám robila poter?
Odpovedať
@danculd nakoniec ideme cez terchovu,nam ich odporucali viac :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@renka_mrenka Verim, ze budete spokojni.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@danculd tak uz nam ich spravili a sme spokojni..
Odpovedať
Profilova fotka
@dreamwalker mozem sa spytat aku si daval skladbu podlahy kolko cm coho dakujem
Odpovedať
Polystyrén 4 +4 CM preložené cez seba. Na to už suchý betón ....potom lepidlo a dlažba ca. 1.2 cm.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@danculd koľko ti zobrali za m2? A hrúbku si dával akú?
Odpovedať
@danculd a ako prebiehalo to betonovanie, keď brali betón z betonarky.
Odpovedať
Caute Každý píše čas kedy prišli a kedy odišli, koľko m2 ale cena nikde :)
Odpovedať
ahojte, hľadám niekoho z okolia ZA/ORAVA/KYSUCE kto by vedel zrealizovať anhydridový poter. Ak máte na niekoho kontakt, Ďakujem.
Odpovedať
@adam_janka @stefanl 105m2 1250€ =500 práca 750 betón. Cca 7.5cm vraj.. 100€/m3 betónu. Poteryterchova ako tu bolo spomínané. Síce sú asi drahší no aspoň prídu. Iných som naháňal neviem ako dlho. Kvalita ujde, na vinyl by bolo možno treba nivelacku. Na 15m bola odchýlka do 1cm. V izbách odchýlka kraj stred do 0.5cm. Pre mňa prijateľné. Urobili mi aj spád v sprchovom kúte. Platba na ruku. Asi je to bežné, mňa to trošku prekvapilo. Myslím že sa na nich dá spoľahnúť.
Odpovedať
@cveno Hrubka cca. 6-7cm, praca bola 450EUR za 130m2 + garaz 25m2. Beton stal 600EUR. Pisal sa rok 2015, takze aj ceny boli ine. Betonovanie prebiehalo normalne, prisiel domiesavac, nalial to do ich masiny, tam pridali vlakna, premiesali a napumpovali do domu. Vo fotoblogu mam tusim aj nejake foto. Za 4 hodiny bolo hotovo, 4 chlapi, traja v dome a jeden pri masine.
Odpovedať
@danculd a myslíš ze by tak mohli robiť aj vo februári keď je mráz
Odpovedať
@danculd ten mixer tam stál 4 hodiny tiež?
Odpovedať
@cveno Kedze do jedneho sa to nevoslo, tak nie. Ale spolocne ano. Co sa tyka mrazov netusim, opytaj sa ich.
Odpovedať
@danculd budem im volať. A to si ako betonaren uctovala keď tam mixer, to musí byť drahé ci. To máš započítané v tej cene betónu to státie?
Odpovedať
@cveno Normalne, uctovali si stojne. Tusim 4EUR za kazdych zacatych 15 minut. Takze 16EUR na hodinu. A kedze tam neboli cele 4 hodiny, tak to bolo do 50EUR, nic horibilne. Teraz si netonarky uctuju stojne okolo 5-8EUR. A ano, mal som to zapocitane v cene betonu. Ja som vyplacal poterarov a nestaral som sa co to stoji ich. Boli sme dopredu dohodnuti na cene a ta platila.
Odpovedať
@danculd vďaka za príspevok
Odpovedať
my sme platili 1780€ na 156m2 a hrubka 8cm..robili nam to v maji,takze ceny by mali byt aj teraz podobne..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Pozdravujem, iba chcem upozorniť na potery od p. Mackovcina, robi nekvalitnu pracu. Ja som bohuziaľ na to doplatil, ale ostatný nech radsej daju od neho ruky prec.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?