Poter, kedy sa môže kúriť ?

Ahojte pri betónovom potere ak mi ho urobia , kedy sa môže začať kúriť ? prízemie podlahovka, pivnica, podkrovie radiátory zatiaľ nezateplená stavba z tehly 30cm poter majú ísť robiť o 2 týždne potom by som chcel ísť riešiť kotol, čerpadlovky a dopojiť plyn zo skrinky. .
Odpovedať
@tino2 no ked zapojis kotol plyn atd. tak mozes
Odpovedať
Profilova fotka
tak týždeň dva by mohol schnúť len tak a potom by bolo fajn zapojiť aj kúrenie, aby sa z poteru dostala všetká vlhkosť, ktorá v ňom ešte je
Odpovedať
no chcel som začať temperovať hlavne kvôli tomu aby mi v stavbe nezmrzla voda, vodovodné rozvody mám napustené vodou, kúrenie zatiaľ len vzduchom natlakované Strecha je zaizolovaná, len izolácia na murive nieje, omietky sa robili v júli
Odpovedať
O dva tyzdne by som sa mrazov nebal.Aby ti mrzlo aj v interiery by museli prist 20stupnove mrazy aspon na tyzden a to v Oktobry asi nehrozi.
Odpovedať
@slabak ale ja myslím celú zimu, buď to musím do mrazov nejako stihnúť alebo sa vykašlať na kúrenie , vodovodné nejak vypustiť a dúfať že ten zbytok vody čo tam ostane, nezmrzne a niečo nepukne
Odpovedať
@tino2 ako ti moze klesnut v baraku teplota pod nulu, ked mas polystyren v podlahe, postavenu stavbu z tepelnoizolacneho materialu, nahodene okna a parozabranu na ktorej mas izolaciu? Iba ak by si daco zanedbal.
Odpovedať
@rkorba stavba z tehly a je tam dost medzier, niektoré trubky idú v stene za omietkou, medzi tehlami sú medzery, ono tepelno izolačné by to bolo ak by tá tehla mala hotovú aj vonkajšiu vrstvu či už omietku alebo izoláciu ale takto ?
Odpovedať
@tino2 tie medzery si vypen a z vonkajsej strany zatri lepidlom, aby si mal uzatvorenu budovu. Ak mas dobre naprojektovany dom s dostatocnymi svetelnymi ziskami tak ti pri slnecnom pocasi dom neklesne do minusovych teplot.
Odpovedať
@tino2 Ja mám poter od piatku. Kázali mi to 3 týždne polievať, zacloniť všetky južné okná a potom nechať bez prievanu voľne vyschnúť. Poterári ti poradia čo a ako a kedy môžeš začať kúriť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?