Postupnosť prác pri pokladaní podlahy a zárubní

Ahojte chcel by som sa opýtať akú ste zvolili postupnosť prác? Kedy podlaha, soklové lišty, zárubne? mám predstavu, že teraz by som poriešil zárubne v interiéri ešte pred pokládkou laminátu a dlažby aby sa na ne potom presne napasovali soklové lišty len neviem ak najprv osadím zárubne či to zas nebude problém pri pokládke podlahy? Vďaka Ľubo
Odpovedať
Profilova fotka
1. Podlaha 2. Zarubne 3. Sokle
Odpovedať
@madein1974 Aj my sme tak robili ako ty .
Odpovedať
@topsprezent1 zarubne sa davaju az na hotovu podlahu.
Odpovedať
@gashtaan ... pred soklami, ako písal madein1974. ;-) Sokle sa prispôsobujú zárubniam.
Odpovedať
@chrobak7 ved to je samozrejme.
Odpovedať
@gashtaan Pri dnešných "majstroch" ani nie. :-S :-D Mne spravili sokle tak, že som potom otvoril terasové dvere iba do polovice.
Odpovedať
@gashtaan Ako sokle spravili pekne, nemôžem povedať, ale nemysleli na to, že potom nepôjdu otvoriť dobre dvere. Musel som si to sám opraviť. Teraz sa už dajú dvere otvoriť dokorán.
Odpovedať
@chrobak7 urcite si im nepovedal, ze chces tie dvere otvarat, tak ako to mali vediet? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 ake mas tie dvere siroke? Daju dostatok svetla? Ja rozmyslam ze dam 1600 no projektant mi radi dat vacsie. Podla mna 1600 bude dost.
Odpovedať
@madein1974 Ja mám 1800, svetla je tam dosť. Je to spálňa, takže ešte aj zatemňujeme žalúziami. Možno by stačilo aj 1600, lebo tých 1800 je dosť veľká váha. Mne sa zlomil pánt na dverách - utrhli sa skrutky. Pozri v tejto téme: http://www.modrastrecha.sk/forum/okna...
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 diky. Na fotke sa zdaju mensie...
Odpovedať
@madein1974 Svetlý otvor má možno nejakých 1600 mm, z tých 1800 niečo zoberie rám, niečo za obmuruje. Takže ak dáš 1600, tak ti zostane o cca 15-20 cm menej.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@chrobak7 ja mam naprojektovane 1600 otvory, kde dam balkonove 90ky a ku nim svetlik. Cele budu vysoke 2500, takze sa o mnozstvo svetla neobavam.
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 my mame otvor 1800, vyzera to v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
@topsprezent1 Dobrý deň, tak ako už bolo spomenuté: najprv sa pokladá podlaha, potom sa montujú zárubne a až potom soklové lišty.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?