Poskodenie vinylovej podlahy

Moze sa poskodit vinylova podlaha tym, ze sa maluju steny a podlaha sa nezakryje absolutne nicim ? Robili mi rekonstrukciu bytu a na vlastne oci som videla, ze polozili najskor podlahu a potom malovali steny a behali po podlahe v znecistenej pracovnej obuvy.... Musela som cistit kazducky spoj doslova nechtami .... Cena podlahy bola 35 Eur/m2 a myslim si, ze takymto postupom sa urcite znehodnotila....Najskor polozit podlahu a potom malovat to asi svedci o "odbornosti"....
Odpovedať
Ked budes opat malovat o 10 rokov, ztrhnes aj podlahu? Proste sa to malo krykryt.
Odpovedať
Mne tiež kladli vinyl,ale až na samí koniec rekonštrukcie bytu ked už bolo všetko hotové.Ale zas mi osadili vaničku do sprchoveho kuta (liaty mramor 260 eur.)ako prvú, ked este nebolo ani vyšparované ani bateria namontovana,a potom sa mlátili po nej.Takže tiež odbornici. :-) ;-)
Odpovedať
ono nie je problemom, ze ti najprv osadili podlahu a potom malovali. to sa niekedy robi a napr. pri rekonstrukciach sa niekedy aj robia komplet nove stierky pri zachovani povodnej podlahy. problem je jedine v tom, ze to neprikryli, ked malovali. existuje milion sposobov, ako to prekryt a podlahu neposkodit, ani nepofrkat - igelit, lepenka, kartony atd. to ale svedci hlavne o inteligencii a "lacnosti" majstrov. kvalitny majster si vacsinou material na prekrytie zarata do ceny. skus pozriet, ci mas od nich nejaku cenovu kalkulaciu pisomne a ci tam mas zaratany takyto material. ak ano, tak si od nich narokuj odskodne za nedoslednu pracu.
Odpovedať
Profilova fotka
Preco si ich nestopla a nekazala zakryt kedze si to na vlastne oci videla ... ved nekukam ale konan ked mam majstov drbnutych ???
Odpovedať
Profilova fotka
Ci sa,poskodit moze ci nie, "majstrov"by som hnala, nie na to pozerala.
Odpovedať
ja citam ze kazdy pise aky je vinil uzasny a odolny lahla udrzba velka zivotnost tak teda neviem.... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ako ak si videla, ze to robia nespravne, preco si nezasiahla. Ak sa aj da pohlasa skor, treba ju zakryt to je predsa logicke. To svedci o profesionalite firmy, ktoru ste si na prace zavolali. Myslim, ze nic zavazneho by sa jej mat okrem zaspinenia stat nemohlo. Zajdi si niekam predajne z podlahami, isto ti poradia vhodny cistic a aj nieco na ochranu podlahy ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?