Poraďte farbu laminátovej podlahy ku kuchyni jaseň coimbra.

Prosím poraďte farbu podlahy, ktorá bude rovnaká v kuchyni, obývačke aj chodbe. Kuchynská linka je jaseň coimbra. V obývačke bude svetlá krémová sedačka a pravdepodobne nejaký tmavší hnedý odtieň nábytku ( ešte ho hľadám). Chodba je úzka paneláková bez okien, veľa dverí. Dvere a okná sú biele. V obývačke a kuchyni sú veľké okná, dosť svetla aj priestoru. Nechcem tmavú podlahu, skôr svetlejšiu maximálne nejaký stred, dobre udržiavateľnú. Veľmi by mi pomohla rada, alebo aj fotografia podobne riešeného priestoru, lebo sa v tom už dlho zamotávam. Ďakujem.
Odpovedať
@lubenkam my v tej farbe budeme mať aj linku aj obývačku :P jaseň s dubom. (konkrétne linka Minimax Nela 210 A, a STEP kombinácia 03 z Decodomu). Držím palce pri hľadaní, ja som zúfalá z farby steny :( podlahu pozri v baumaxe.. majú tam teraz vážne peknú, vyzerá ako plávajúca, ale je to dlažba. Kuk katalóg baumaxu, je tam ako novinka sa mi zdá. Majú takú aj plávajúcu, celkom sľubne to vyzerá
Odpovedať
My máme kuchyňu tiež z Decodomu, značka Paula. O dube som aj ja uvažovala , či ho nedať aj na dvere... Odtieňov duba je ale strašne veľa. A keď som napr. prišla k nám do predajne s dverami a povedala som, že chcem dvere dub hrčatý, povedala mi predavačka, že oni majú len jeden dub...prírodný.... Ja by som potrebovala mať nejaké farebné vzorky so sebou, aby som si napr. mohla priložiť k podlahe...nech to vidím. Nemám z toho dobý pocit tak ako to robím, zdá sa mi, že strašne improvizujem a bojím sa konečného výsledku. Rozmýšľala som aj o tom, že by bolo najlepšie dať si to urobiť odborníkom, ale bojím sa, že sú pre mňa moc drahí. A keď už pojde do rekonštrukcie tak veľa peňazí, nech mám z nej aj dobrý pocit . Tú dlažbu pozriem. Nevieš, ako je to pocitovo, keď sa postavíš bosou nohou na laminátovú podlahu a dlažbu? keby bola v celom byte, nebolo by to moc studené? Nemáme podlahové kúrenie.
Odpovedať
@lubenkam mne sa takéto farby páčia http://www.modrastrecha.sk/blog/ingul... http://www.modrastrecha.sk/blog/verus... ešte som sa nenaučila priložiť fotku :D neviem, či to otvoríš.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Aku ste nakoniec kupili podlahu? Tiez rozmyslam nad kuchynou jasen coimbra a ostatne podobne ako vy. Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?