Poraďte farbu dverí k podlahe - Kaindl Hickory Fresno

Vybrali sme podlahu - vid obrazok. Chceme k tomu dopasovat fabu dveri, pojdeme do masivnych dyhovanych dveri. Kedze podlaha je velmi svetla, az do sedobiela, takze ak mate niekto konkretnu skusenost, aku farbu dveri ste k takejto podlahe davali, tak odporucte. Diky moc.
Odpovedať
Podobný problém som riešila aj ja. Máme bielo - jemne do béžova plávajúcu podlahu. Obehala som x predajcov s dverami a nakoniec som vybrala biele dyhované dvere Sapeli. Som pokojná s kvalitou, aj údržbou. Pôsobí to čisto a každému sa to páči.
Odpovedať
Profilova fotka
@leader1234 biele
Odpovedať
ja si viem predstavit aj orech, ale zalezi od vkusu....
Odpovedať
@gs a ake drevo bola ta dyha? My rozmyslame dub alebo orech, ale ten orech je velmi tmavy... takze asi nie @anjelicek11 @len.petra
Odpovedať
@leader1234 my sme to spravili tak, ze sme k vzorke podlahy prirozili vzorku dvier a nam sa to pacilo s tym orechom, ale samozrejme zavisi od vkusu
Odpovedať
@leader1234 to sa takto nedá, každá farba má okom rozoznateľných snáď aj 1000 odtieňov. V zásade platí, že každá "farba" by sa k tomu hodila, ide len o to, aby odtiene daných farieb spolu ladili. A to mimochodom platí aj pre bielu farbu, tá ma tiež xx odtieňov, takže sa nedá povedať, hodí sa Ti tam biela, čierna, hnedá....A to sa dá ideálne a stopercentne dosiahnuť len tak, že sa pracuje so vzorkami materiálov, tak ako napísala @anjelicek11 tam hrá rolu i dezén, štruktúra, prevedenie mat. lesk atď...nielen farebný odtieň ....a samozrejme to potom povie samo keď to človek na vlastné oči porovná a vidí.
Odpovedať
Profilova fotka
@leader1234 rovnaku podlahu sme si vybrali aj my, a tiez riesim farbu dveri, vyhrava biela :)
Odpovedať
Výber dverí som riešila tak, že som chodila s kúskom podlahy a prirovnávala farebne. Tmavé odtiene sa mi veľmi bili, biela matná úplne zvíťazila. Tým, že je na dverách štruktúra dýhy, tak to nie je také sterilné, pôsobí to príjemne a presvetľuje.
Odpovedať
@anjelicek11 @gs 👍 Vedeli by ste tu dat nejake foto ako to u vas vyzera? Nejaka len detailna - "anonymna" (dvere-podlaha) by stacila pre predstavu.
Odpovedať
@leader1234 zial nemame to este hotove - podlaha uz je, ale dvere este nie, takze to nemam ako odfotit ;-)
Odpovedať
@lenorka21 Vybrali ste? My sme v stadiu len zatial pripravy, podlaha je len objednana. Vy uz mate polozenu podlahu?
Odpovedať
Jednoznačne biele x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@leader1234 ale kdeeee, omietame. ale na tejto sme sa zhodli uz dlho a nad inaou alternatívou ani neuvažujeme!
Odpovedať
Profilova fotka
Bielou nic nepokazis.
Odpovedať
akékoľvek drevo sa dá ešte upraviť morením a patinovaním, takže dnes je veľa možností. Ak by si chcela kontakt na výrobcu kvalitných dyhovaných dverí, ktorý by ti takéto dvere vedel urobiť....stačí napísať a dám ti kontakt. :-)
Odpovedať
@popoluska_15 napis mi prosim tie kontakty na vyrobcov kvalitnych dveri - bud tu alebo IP. Dik.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?