Poradíte ohľadom dilatácie podlahy?

Profilova fotka
chcel by som poprosit o radu ohladom dilatacie podlah (betonovy poter) pod podlahove kurenie. zaujimalo by ma pouzitie vhodnej dilatacie. niekto pouziva 1cm eps, niekto nejake specialne polyetylenove dilatacne pasky. co je lepsie pouzit? ako sa to cele aplikuje? musi sa polozit/lepit este od hydroizolacie, alebo staci od vrchu podlahoveho EPS? staci potom na podlahu 5 - 5,5 cm vrstva (od spodku eps, nie od vrchu trubky)? dakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
Najpresnejšie a pri realizácii poteru najjednoduchšie (aj vzhľadom na rovinatosť poteru) je na stenu naznačiť presné línie dilatácií, predpokladám, že medzi jednotlivými okruhmi podlahového kúrenia, následne zrealizovať poter celoplošne. Na druhý deň po vyliatí si naznačiť presné čiary dilatačných škár na poter a narezať tento min. do 1/3 hrúbky poteru. Pri zmrašťovaní a rozdielnom dilatovaní jednotlivých okruhov sa poter naruší presne v mieste, v ktorom je oslabený rezom.
Odpovedať
ked je spodna voda treba dom postavit tak aby vsetko bolo na povrchu alebo cokli to stavali asi dnesny podnikatelia v stavebnictve -vsetci len nie stavbari natery pomozu len docasne pretoze zaklady prasknu tak ci tak po 10-15 kokoch
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?