Popraskal mi anhydrid v kúpeľni. Čo robiť?

treba to reklamovat alebo je to zanedbatelne? Mam tam podlahove kurenie.
Odpovedať
Profilova fotka
no nastastie my mame betonovy poter na podlahovom kureni.........ale su tu na MS odbornici.... taky pivec ti urcite poradi....ten svoju kupelnu aj sekal a neslo to tak to ma pevne....a kvalitne..a neda dopustit na anhydrit vraj je to najlepsie co si clovek moze dat na podlahu....a velmi je to drahe... a len pre elitu nie kazdy si to dovoli tak je drahy atd..to pisal mne.. nas beton vysiel na rovnako ako keby sme dali sadru a spokojnost najdrahsie vysli diletacne pasy rehau ....ale teraz vazne .......urcite to takto nema byt...ale videla som aj horsie a j bubliny.....
Odpovedať
No tu nieco nie je v poriadku.Anhydrit takto popraskat nemoze...nieco nebolo dodrzane.Pri spravnom postupe nemaju byt ani bublinky ani praskliny ani nic.Len krasny hladky povrch (ani to nevyzera ako anhydrit na tych fotkach) http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/l...
Odpovedať
Toto nevyzera dobre. Ja som u seba nic taketo nemal. A to som ten anhydrit sledoval velmi zblizka. Rucne som ho brusil a mal som ho vsade, v ociach, ustach, nose, usiach, atd ... To vlastne ani nepisem tebe, to skor pre Jarhal, ked ma tak velmi zboznuje. No kazdopadne, ja by som to reklamoval, na anhydrite by ziadne taketo praskliny nemali byt. Vyzera to na nejaky slaby podklad. Dali ste tam naozaj EPS100 ?
Odpovedať
@jarhal zas tak az drahe to nebude a nedava si to len elita. Cena je trosku vyssia ale nie ze by to bolo take zle. @pa3ck skus reklamovat toto su dost velke praskliny
Odpovedať
Profilova fotka
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz Obra´t sa na firmu ktorá potery realizovala!
Odpovedať
Profilova fotka
Je to reklamovateľné.Sú to zmrašťovacie trhliny buď riedky beton ,alebo rýchlo uschol.Sú dosť veľké takéto čosi je schopné poškodiť spoj podlahovky.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj takto to dopadne ked sa na anhydrit dostane prievan.
Odpovedať
Dobrý den. Nejsem si jist, jestli ty praskliny vyreklamujete. Taktéž si myslím, že je to způsobeno prouděním vzduchu a to asi bude těké prokázet, že to zavinila ta anhydritolicí firma. :-( Nicméně, jestli se to nerozpadá na samostatné plotny, které by se vzájemně mohly nějak výškově pohybovat a tím poškodit hadice podlahovky, tak bych to asi nechal tak. Ona dlažba to zpevní. Asi bych si sehnal nerezovou perlinku ( nebo nerezové pletivo ) a pod dlažbou to v lepidle vyztužil. S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
aky hruby si daval anhydrid a aky hruby polystyren mas pod nim?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Ja mám takýchto prasklín asi 20 v celom dome. Nebol prievan teplota 29C vlhkosť 65% na oknách fólia dokonca potom dva dni pršalo. Co to vylievali mi povedali že keď budú po povrchu praskliny je to bežne keď to prebrúsia vraj sa stratia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@romerot Zdravim, a zmizli tie praskliny ?? Ci si to reklamoval? Mne vznili taketo v jednej dvoch izbach.. Nekurilo sa, natlakovane rurky iba bez vody.
Odpovedať
vyzera to ako vela vody v anhydride. Toto uz neopravis, daj na to dlazbu a dufaj, ze to casom neporusi podlahove kurenie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@rkorba myslis ze to moze byt az take zle? reklamovat to je zbytocne?
Odpovedať
@verky5 pravdy sa nedomozes a nikto ti to v dnesnej dobe nebude rozbijat, ked tam mas hada podlahovky ]-( Kasli na to daj tam 1cm hrubu dlazbu na dobre lepidlo a rychlo na to zabudni :-)
Odpovedať
@rkorba len tam majú ísť parkety je to spálňa.. Hádam to bude dobré..
Odpovedať
@verky5 musi! :-)
Odpovedať
@verky5 ahoj u koho sisi dal robi?Nam tie popraskal a dokonca jedna ma dlzku skoro meter.A nevieme co stym,ide na to dlazba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?