Podložka pod laminátovú podlahu

Máme podlahové kúrenie, ideme dávať laminátovú plávajúcu podlahu. Na spodok dáme foliu-parozábranu a na to treba dať podložku. v niektorých obchodoch mám hovorili o takej modrej s dierkami-bodkami, v iných spomínali Texizol. čo je lepšie? čo ste dávali, aké máte skúsenosti?
Odpovedať
Tiez by som potreboval v tejto veci vediet viac, riesim to iste. Poradte niekto, lebo tie podlozky pod plavajucu podlahu na podlahove kurenie je dost draha zalezitost. Aspon v porovnani s klasickou podlozkou.
Odpovedať
Profilova fotka
Každý predajca má oblubenú podložku na podlahové kurenie ,kazda zo spomínaných podložiek je dobrá a niesu ziadne problemy s nimi .Modra Arbiton termo sa pohybuje okolo 1,2€/m2 ,texizol 1,25€/m2 ale potrebujete ešte parozabranu 0,2mm a ta sa pohybuje po 0,60€/m2 a Kaindl 3V1 1,75€/m2 ale k nej netreba uz parozábranu tam je vsetko pokope ešte aj pasku na prelepenie má takze je jednoduchá aj montaž a rýchla je len na vás ako sa rozhodnete a prikloníte sa ku ktorej
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak ako hovori erikkovac, každy predajca ma svoju oblubenu, rovnaky prechod tepla je cez obe podložky. My ako predajcovia mame napr. texizol.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?