Podložka pod koberec pri podlahovom vykurovaní

Zdravím Vás, má niekto skúsenosť s touto podložkou ? Zdá sa mi ako najvhodnejšia pri podlahovom vykurovaní http://www.matrace-webstr.cz/podlahov... PIANOMAT 5mm má tepelný odpor iba 0,036W/mK a PIANOMAT 5mm má tepelný odpor iba 0,037W/mK Podložky pod koberec majú omnoho vyšší tepelný odpor, najbližšie k tomu som našla 0,079 m² K/W http://www.proflooring.cz/podlozky-sy... Čo konkrétne ste vy použili ? Chcela by som takú mäkkú podložku pod koberec, aby sa normálne koberec prehýbal pri chôdzi :) už som takú videla. . .
Odpovedať
@jjanica fuuuha, koberec na podlahove kurenie je malo zle? treba tam dat este nejaku hrubu makku podlozku (rozumej plnu vzduchu), nech je este horsie? Inak, to ze ten PIANOMAT ma tepelnu vodivost "IBA" 0.036 pobavilo :)
Odpovedať
@jjanica ani ja by som koberec na podlahovku nedaval.... straca sa logika podlahovky
Odpovedať
@gashtaan Som si nevšimla, že to je tepelná vodivosť 0,036. Myslela som že tepelný odpor. V tom prípade je najlepšia podložka ten Thermaflow. Videli ste niečo s menším odporom ? Do detských izieb chcem koberce . . . @montreal Nejedná sa o klasickú teplovodnú podlahovku, ale máme Caleo el. podlahovku na princíp infražiarenia. Zohrieva to objekty v miestnosti a nie len samotnú podlahu. Takže prosím aj ostatných o radu, ktorá podlažka má menší tep.odpor ako Thermaflow 0,079 m² K/W ???
Odpovedať
@jjanica - ano je to ine...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?