Podlahy v dome

Dobry den.Potreboval by som poradit.V casti stareho domu (2 izby) mam stare drevenne podlahy.Chcem drevenne podlahy vytrhat.Pod podlahou je skvara.Tu chcem vyviest.Co mam potom robit?Mam to zaizolovat dat polystyren na to foliu,karisiet a zabetonovat?Potom chcem dat podlahove kurenie.Dakujem za akekolvek rady.
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý postup, akurát do toho betónu by som už dal kúrenie. ak nechcete dávať elektrické.
Odpovedať
@jan45 to nechcem davat.Myslite hned dat podlahovku a zapiat poterom?
Odpovedať
Profilova fotka
Podkladný beton ,-hydroizolácia,-tepelná izolácia, -poter + podlahovka,-povrchová úprava.
Odpovedať
dobry den prerabam asi 50 rocny dom, teraz my ho idu podrezavat. Boli v nom stare betonove podlahy , ktore som rozbil cca 12-15 cm. Pod nimi je stara hydroizolacia a pod nou jemny strk /nechcel som to zatial moc rozoberat, ale urcite je ho min 20 cm/. Nechcem zakladat novu temu , ale chcel by som sa opytat, ci mozem dat na staru hydroizolaciu piesok na vyrovnanie potom podlahovy polystyren, igelit a potom poter cca 7-8cm s kari o priemer 6mm 150x150. Vsade na diskusiach pisu, ze tam mali skvaru a ze treba aj podkladovy beton, ale ja som skvaru nemal,, iba beton bez zeleza a na nom smolou nalepene parkety alebo lino. Tiez by som tam chcel postavit jednu priecku s Porfixu 10 cm. Potrebujem pod nou urobit zaklad? Vopred Vam dakujem za rady.
Odpovedať
@juraj612 Stará HI je asfaltová poriadna alebo len térový papier?
Odpovedať
Stara je asfaltova, ale som zabudol, na nu by som plozil novu IPU a tu spojil s podrezanim stavby, tak aby tam vznikla vana.
Odpovedať
Dobry den.Chcel by som sa este opytat ze keby tu skvaru nevyveziem a necham ju tam.Na skvaru by som dal ipu,izolaciu popystyren a podlahové kurenie.Mohlo by to tak but alebo nie je dobre nechavat tam tu skvaru?Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mathees záleží, čo je pod škvárou. Ak je tam izolácia,stačí fólia, PS ,fólia, poter.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?