Podlahový betón

Kolko stojí podlahový betón a na kolko m2 to stačí ?
Odpovedať
@boywonder513 okolo 100€/m3 +-25% a budeme robiť 11000 m2, stačí to?
Odpovedať
@slavoslav a do jakej hrubky ide ten betón ?
Odpovedať
@boywonder513 SI po opici aleb nevidis ze si s teba robi srandu,m tvoja otazka je uplne od veci, neda sa z toho nic pochopit, radsej sa vyspi a nepis ked nie si v poriadku. AKy podlahovy? na potery co sa miesana mieste,? na daku lestenu podlahu z betonarky? hrubku chces aku? z 1m3 si plochu hadam vies vypocitat ak nie zajdi do najlizsej skolky myslim ze to zvladnu aj deti v predskolskom veku.
Odpovedať
@sysell čo je na mojej otázke nepochopitelné
Odpovedať
podlahovy beton stoji tolko kym nespadne barak, a aj potom stoji kym ho nezdemoluju. ak sa pytas na cenu, tak potom .. vrece betonu B20 stoji par €. kubik betonu z betonarky trieda C20/25 stoji cca 55 € s DPH. suchy poter od poterarov stoji podla roboty kolko potrebuju urobit aby dostali podlahu do roviny. kolko m2 staci? no ak nechces mat pod postelou beton tak odpocitaj m2 postele, ak ani pod skrinami tak odpocitaj aj tie a pokracuj dalej a odpocitaj tolko kolko v dome m2 nepotrebujes. co ti na toto odpisat? nepises nic o tom aku mas plochu domu. bezna hrubka poteru byva od 4 cm vyssie. ak mas 100 m2 podlahy potrebujes 4 m3 poteru na 4 cm hrubky poteru. to ta vyjde asi 2500 € u dobrych poterarov. svojpomocne ta to vyjde asi 600 €.
Odpovedať
@stano4000 plochu mám 84 m2 a chcel som len vedieť aká hrúbka ide toho poteru
Odpovedať
@boywonder513 no ak si chcel vediet toto , pytal si sa fakt, ale fakt uplne zle...
Odpovedať
@boywonder513 Co je nepochopitelne? vec si napisal kolko ze kolko m2 staci? To co znamena ta veta kolko metrov staci? Ak tam mas pod tym podlahove kurenie a polystyren tak daj aj viac ako 4cm, aspon zo 6.. Ako to mas krive niekde viac niedke menej, ak je povrch rovny pevny taka aspon 4 ako pise stano. Potery stoja min 7€ a viac za m2 s materialom, neviem ale ci budu nadseny z takej malej plochy a casto je tazko niekoho zohnat lebo maju vela roboty ja som zhanal ludi tyzdne.
Odpovedať
@boywonder513 hrubka poteru ide obycajne taka aku navrhne projektant. ak nenavrhne projektant tak navrhne ju skladba podlahy. skladba podlahy je zavisla od energetickej triedy domu. vies v akej vyske chces mat vstupne dvere? chces mat podlahove kurenie? chces mati izolaciu v podlahe?
Odpovedať
Profilova fotka
Cena je od m2, my sme mali 8,40 za m2 vratane tych bocnych izolacnych pasikov, vsetko si spravili sami. Jedine o co som sa staral bolo ukazat im miesto kde si mozu dat priniest strk. Mame podlahovku, hrubka cca 6-7 cm. Zavolaj poterarov, presne povedia co to bude stat, nasi si aj vysku vypocitali, volal som ich ale na konzultaciu aj pred pokladkou polystirenu a rurok PV . Prace maju naozaj vela, az tak ze u nas makali v nedelu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?