Podlaha v podkroví ktorá slúži len na odkladací priestor

Profilova fotka
Ahojte. Riešim podlahu v podkroví, Ktorá bude slúžiť len ako odkladací priestor. Na klieštiny medzi ktorými je Minerálna vlna chcem nabiť preglejky. Ale musím ich rezať na menšie formáty lebo mi cez stropný výlez nevojdú tým formátom ako majú. Ale som sa asi trošku unáhlil. Nakúpil som preglejky a keď som to išiel robiť tak prišla debata na to že sa to môže rosiť a nebolo by to dobre. Myslíte že by sa to vyriešilo keby som nechal medzi tými preglejkami medzery ako ste spomínali už v jednom príspevku ktorý tu písal Fox 2222 aby sa to vetralo? Ďakujem vám za každý jeden príspevok a dobrú radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@michalhrosik ak sa to bude rosiť, medzery nepomôžu, bude sa rosiť v strede. Ak preglejka nie je aspoň 15-18 bude sa prehýbať, treba ich narezať a poskladať, pod spoje podložiť dosku a na dosku upevniť preglejku. Dosky vytvoria tunely na odvetranie.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 Takto,prepáč, nenapísal som úplne presne ako to tam mám Zhotovené. Na klieštinách mám upevnené foršty o rozmeroch 5x16cm na výšku A osovo tak od seba vzdialené,tuším že 65cm,že som medzi ne rovno ukladal bloky tej minerálnej vlny , ktorá je vysoká tiež 15 cm. Otázka teraz je či mám dať na tie foršty ešte ako hovoríš dosku aby neboli tie preglejky v dotyku s vlnou. Čo povieš?
Odpovedať
Profilova fotka
@michalhrosik áno, tak som to myslel
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 Ďakujem pekne za radu 👍
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?