Podlaha Kaindl 37236 SB

Mate niekto skusenosti s podlahou Kaindl 37236 SB dub, 10.0 Natural touch? Je to vzhlad kefovanej podlahy a obavam sa udrzy. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
no ja tiež práve brúsim net kôly tomu lebo sa veľa o tom píše od tohto kaindl že sa zle udržiava ale asi je to fakt povrchom toto som našla na jednej stránke a myslím že ten MO-matne olejovaný môže byť práve z tých starších typov ktoré sú tie problémové čo sa všade píše o nich. Povrch podláh Pocit zo „skutočnej“ podlahy nemôže byť produkovaný z laminátu? To nie je pravda! Povrch a štruktúra KAINDL je taká, že je ťažké nájsť rozdiely so skutočným drevom. Program „Allover“ zahŕňa tieto povrchy: "AH"-starožitná textúra "BS"-prirodzene jemný "MO"- matne olejovaný "PO"-dokonale pórovitý A prirodzený vzhľad Kaindl One ide ďalej. Používa unikátnu synchronizovanú technológiu, textúra letokruhov každej individuálnej podlahy sa stáva úplne realistická. T.z., že vzhľad je presne taký, ako vyzerá - absolútne prirodzený: "SA"- prir. vzhľad starožitnej textúry "SB"- prir. vzhľad kefovanej podlahy "SH"- prir. vzhľad ručne kartáčovanej podlahy "SL"- prir. dlhé pásy "SN"- prir. vzhľad orecha "SO"- prir. vzhľad duba "SP"- prir. vzhľad pórovitej štruktúry "ST"- prir. vzhľad dlaždice
Odpovedať
@katika82 No len ktore z tych One sa mozu zle udrziavat ...
Odpovedať
Profilova fotka
Bona Spray Mop - Čistiaca sada na drevené podlahy, laminát a korkové podlahy používané v domácnostiach. Tradičným spôsobom, ako udržať podlahu v čistote bolo použiť handru, vedro s vodou a univerzálny čistiaci prostriedok rozpustený vo vode. S tým je ale koniec! S novým Bona Spray Mopom stačí naniesť prostriedok na podlahu rozprašovačom, ktorý je súčasťou mopu a jednoducho rozotrieť mopom. Bona Spray Mop obsahuje: - Bona Čistič na podlahy 0,85 l - opakovane plniteľná náplň - Bona Spray mop s otočnou hlavou - Bona Čistiaci pad z mikrovlákien, ktorý spoľahlivo absorbuje prach a nečistoty. Bona Spray Mop: - Rýchly a jednoduchý - Bezpečný na drevo, laminátové a korkové podlahy - Nezanecháva nepríjemné a mdlé stopy - Odolný, ergonomický tvar Bona výrobky nie sú toxické, a tak máte istotu, že používate to najlepšie pre vašu podlahu, pre svoju rodinu a chránite životné prostredie. Bona Spray Mop je moderný spôsob čistenia podláh určený pre moderné domácnosti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@218adriana chcem sa opytat na tu podlahu..kupila si si ju nakoniec...si s nou spokojna...ja sa ju chystam kupit teraz len vaham...vopred vdaka za info..
Odpovedať
@peterkome ano kupili sme ju do celeho bytu okrem kupelne, kuchyne a vstupnej chodby a som s nou velmi spokojna... vyzera super a udrzba bezproblemova, bezne ju len vysavam, ked treba tak pretriem mopom. Ziadne flaky ani nic podobne sa pri mopovani netvori. Nie je na nej prach ani velmi vidiet, cize nemam potrebu mopovat kazdy den ako niektori pisu, ze su "otrokmi" podlahy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?