Podlaha do predsiene - kameň/mramor/umelý mramor

Zdravým všetkých. Tak sa mi nejak podarilo kupit byt. Je v povodnom stave a chcel by som si ho zrekonstruovat podla mojich predstav. Je to klasicky panelákový byt v Petržálke. Chcel by som do vstupnej chodby a predsiene dať podlahu z mramoru, resp. z umeleho kameňa/mramomru atď. Vedeli by ste mi poradiť firmu, ktorá mi je schopná urobiť cenovú ponuku. Samozrejme príjmem Vaše rady a typy. Tak isto by som sa chcel opýtať, na Vaše skúsenoti, s inštalovaním podlahového kúrenia pod takúto podlahu. Dopredu ďakujem za Vaše odpovede.
Odpovedať
@eiddew Ja na Tvojom mieste by som použil štandardné materiály strednej kvality a strednej ceny, vela by som neinvestoval, nakolko asi v panelakovom byte dlho nevydrzis. (a to si myslim preto, lebo hned rozmyslas nad mramorom a podlahovym kurenim) Namiesto investovania do vselijakych vystrelkov neadekvatnych pre prťavý panelakový byt, do ktorého sa coskoro nezmestis,, radsej setri a odkladaj si peniaze na dom.
Odpovedať
tak ja stavat ani kupovat dom nebudem. ale aj tak dakujem za tvoj názor, no bohuzial mi nijak nepomohol. :-)
Odpovedať
@eiddew tak potom fy siko, tam sa zorientuj, maju siroky sortiment aj dlazieb maju aj ludi co montuju, pokladaju...su z tych drahšich asi...ale lepsi a vacsi sortiment aj so sluzbami som nikde inde zatial nevidel
Odpovedať
dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?